2012-08-05, 11:17
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Oli - dzięki za linka, kiedyś założyłam tam konto i notowałam wszystkie pomiary ale zapomniałam hasła może mnie oświeci
owieczko dobre to z tym sprzęgłem 
dygotka nasz pediatra nie patrzy na siatki centylowe, porównuje zawsze z wagą urodzeniową, ogólnie powiedziała że wszystko jest ok.
Rozmawiałam też z lekarzem na tym bilansie o tym że moja mała jest bardzo ruchliwa, nie ulezy minuty spokojnie, w nocy wstaje w łóżeczku i chce się bawić itp. Najpierw zasugerowała że może za dużo cukru w diecie ale przeanalizowałyśmy bardzo dokladnie co zjada i wypija, jakie ilości no i stwierdziła że widocznie ma taki temperament . Kazała też bawić się w taki wyciszający sposob, ograniczyć ilość zabawek, w miarę możliwości nie wlaczac tv przy dziecku. Zobaczymy czy to przyniesie jakies efekty.
ja_dalia, nettka a ja Wam zazdroszcze że takie cyckowe dzieci macie , moja od małego cycek tylko żeby się najesc, zero czułości , chociaz przez pierwsze pol roku butelki za nic w swiecie nie chciala a pozniej w jeden dzien calkowita odmiana, butelka dobra cycek zły . Teraz żałuję że tak łatwo odpuściłam, chciałabym jeszcze trochę karmić
Edytowane przez olka1610
Czas edycji: 2012-08-05 o 11:20
|
|
|