Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-05, 12:28   #71
karolina_zb
Zakorzenienie

Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)

Cytat:
Napisane przez LackOfInspiration Pokaż wiadomość
No wcześniej niż 20. to nie da rady, ale no myślę, że tydzień mi mniej więcej wystarczy, żeby się chociaż nauczyć jeździć poprawnie tramwajami. Jak byłam ostatnio mieszkanie załatwiać, to nie wiem ile razy do złego wsiadłam. No i muszę kupić w Ikei parę rzeczy... i najpierw znaleźć tę Ikeę. xd Dobrze, że mi o drogeriach przypomniałaś, zupełnie o tym nie pomyślałam.
No, ja też myślę, że tydzień Ci w zupełności wystarczy Qrde, a ja nigdy tramwajem nie jechałam Chciały mnie tylko rozjechać Ale tak to jest, jak człowiek nie przyzwyczajony, że po ulicy jeżdżą tramwaje, rozglądnie się i myśli, nie jedzie żaden samochód, to idę, a tu tramwaj pędzi
No, drogerie to podstawa Bez nich kobieta nie przeżyje

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3570438 4]Akurat Galeria mi w tym tygodniu trochę nie po drodze jest
O targu też myślałam bo zawszę było tak, że całe miasto przeszłam za sukienką a na końcu kupowałam w jednym sklepiku na targu

Nie ma jak decydować się na kupno nowej kiecki tydzień przed imprezą[/QUOTE]
A na jaką imprezę się wybierasz? Wesele?
Dasz radę coś znaleźć, jeszcze jest trochę czasu Dobrze, że nie szukasz na dwa dni przed imprezą
Skoro więc zawsze udawało się coś ładnego kupić na targu, a Galeria odpada, to od razu idź na targ Może szybciutko kupisz i problem będzie z głowy
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora