2012-08-05, 14:46
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Cytat:
Napisane przez the rock
za pewnie masz za duże zdjęcia 
musisz je zmniejszyć 
|
właśnie je zmniejszyłam
Niestety na swoim kompie mam niewiele zdjęć, reszta jest u TZ Muszę wreszcie je zgrać od niego Wtedy mogę Ci podesłać jakieś fajniejsze jeżeli będziesz zainteresowana nadal Ale wybrałam kilka, co prawda nie oddają uroku Grecji ale zawsze coś
Mnie tam najbardziej zauroczył klimat i to, że po jednej stronie było morze, po drugiej góry Mmmm... A byłam na Riwierze
5 zdjęcie to mój widok z okna;p
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Także wracam do naturalnych. Pocieszę Was, że mam dopiero 1cm swojego odrostu
Ja stwierdziłam, że naturalne będę mogła lekko tuningować płukankami, coby nie wyglądać aż tak myszowato 
|
Też wracam do naturalnych(nie farbowałam ich już ponad rok;p), ale moje wymarzone - naturalne do talii będę mieć pewnie dopiero za 4 lata... 
Cytat:
Napisane przez paula54
I ja też tak mam. Wolę troszkę rozjaśnić, to przynajmniej wyglądam jak człowiek. Ciekawa jestem czy same mi zjaśnieją trochę dzięki temu bd (w zasadzie po szamponie z ekstraktem cytrynowym sporo mi zjaśniały...).
A co do zakoli - też mam niestety... Mąż mówi, że mam tam miejsce na rogi  Teraz na wiosnę narobiło mi się tam sporo babyhair w tej górnej części... Tylko niestety urosły do długości ~6cm i dalej nie chcą... Więc mam teraz takie dwa odstające ogonki po obu stronach oczu 
|
a może te dwa odstające ogonki po obu stronach to rzeczywiście zalążki rogów?
|
|
|