Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-05, 14:46   #1510
xxxJuanaxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxJuanaxxx
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
za pewnie masz za duże zdjęcia
musisz je zmniejszyć
właśnie je zmniejszyłam
Niestety na swoim kompie mam niewiele zdjęć, reszta jest u TZ Muszę wreszcie je zgrać od niego Wtedy mogę Ci podesłać jakieś fajniejsze jeżeli będziesz zainteresowana nadal Ale wybrałam kilka, co prawda nie oddają uroku Grecji ale zawsze coś
Mnie tam najbardziej zauroczył klimat i to, że po jednej stronie było morze, po drugiej góry Mmmm... A byłam na Riwierze

5 zdjęcie to mój widok z okna;p

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Także wracam do naturalnych. Pocieszę Was, że mam dopiero 1cm swojego odrostu

Ja stwierdziłam, że naturalne będę mogła lekko tuningować płukankami, coby nie wyglądać aż tak myszowato
Też wracam do naturalnych(nie farbowałam ich już ponad rok;p), ale moje wymarzone - naturalne do talii będę mieć pewnie dopiero za 4 lata...

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
I ja też tak mam. Wolę troszkę rozjaśnić, to przynajmniej wyglądam jak człowiek. Ciekawa jestem czy same mi zjaśnieją trochę dzięki temu bd (w zasadzie po szamponie z ekstraktem cytrynowym sporo mi zjaśniały...).
A co do zakoli - też mam niestety... Mąż mówi, że mam tam miejsce na rogi Teraz na wiosnę narobiło mi się tam sporo babyhair w tej górnej części... Tylko niestety urosły do długości ~6cm i dalej nie chcą... Więc mam teraz takie dwa odstające ogonki po obu stronach oczu
a może te dwa odstające ogonki po obu stronach to rzeczywiście zalążki rogów?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 063.jpg (110,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 096.jpg (126,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 316.jpg (102,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 340.jpg (95,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 368.jpg (80,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 445.jpg (38,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 615.jpg (34,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 626.jpg (71,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 634.jpg (55,8 KB, 13 załadowań)
xxxJuanaxxx jest offline Zgłoś do moderatora