Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-05, 15:39   #1463
sailormaary
Zadomowienie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po pierwsze nie oceniajmy czyjegoś życia ! Każda z nas zrobiłaby inaczej zapewne, ale nie znaczy że należy publicznie zlinczować sailor. To jej życie, sama zastanawiam się czy w ogóle zwracanie uwagi na to,że wg nas coś jest nie tak jest stosowne, to nie nasz biznes!

Kochana nie podjudzamy, bo żaden nasz w tym interes. To jest Twoje życie i zrobisz co będziesz sama uważała za słuszne i odpowiednie, zarówno dla Ciebie jak i Twojego dziecka. Przecież chyba świadomie wybrałaś swojego partnera i świadomie teraz stoisz u jego boku. Masz też swój rozum, więc wykorzystaj to czasem.

gdyby mnie tak mąż powiedział, że BY MI ZROBIŁ kolejne dziecko to by dostał z plaskacza. Ale ja to furiatką jestem...

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

cudny jest!
oj on tak gada, przecież od czegoś jest antykoncepcja... Mi tam nie chodzi o to, że jest całkiem źle, tylko chciała bym może jakoś wymusić trochę więcej zainteresowania z jego strony, a mama jego np mówiąc, że <dziecko jest i teraz powinnam brać wszystko sama na klatę bo taka rola kobiety> mi tym nie ułatwia... ;/
sailormaary jest offline Zgłoś do moderatora