2012-08-05, 17:37
|
|
Przyczajenie
|
Piersze stosunki i antykoncepcja
Wiec opowiem wam wszystko dolkadnie bo chciala bym na prawde uzyskac dobrej odpowiediz.
WIec 11/06/2012 -mialam moj pierwszy stosunek z moim chlopakiem ktory nie byl przewidziany wiec nie zabezpieczylismy sie ,bardzo mnie bolalo ale z teg co wiem pierwszy raz zawsze boli, ale nie krwawilam. Dzien po zazylam tabletki ktrora mozna wziasd do 72h po stosunku.
20/06/2012- Drugi raz i rowniez bez zabezpieczenia , mialam miesiaczke czwart dzien, na drugi dzien wzielam rowniez tabletke co sie bierze do 72 godzin i tez mnie strasznie bolalo na poczatku i na konicu nawet usiasc nie moglam.
23/07/2012- Dostalam miesiaczki, i w pierwszy dzien miesiaczki zaczlam brac pigulki antykoncepcyjne tak jak mi zalecono ,krwawienie trwalo 5 dni , ale od konca miesiaczki do nastepnego stosnku byla jakas brazowa wydzielina dzienie znajdowalam mala plamke na bieliznie .
2/08/2012- Trzeci stosunek. Bardzo ,bardzo mnie bolalo na poczatku , pod koniec moj chlopak polozyl sie na mnie bez ruchu ale nie wyciagnal swojego czlonka a ja poczulam ogromne pieczenie wiec kazalam go wyciagnac , po stosunku przez godzine siusiac mi sie chcialo nie mialam nic do sikania a jak sikala to mnie pieklo ( trzy godziny przed stosunkiem golilam sie kremem do depilacji ,,veet,,) .Po stosunku poszlam po prysznic i zauwazylam ze krwawie, id od tamtego momentu do dnia dzisiejszego krwawie , to znaczynie bardzo minimalnie zakladam wkladke bo tak malo krwawie.
Czy to moze byc okres? czy to prze pigulki? i czemu mnie boli za kazdym razem jak go wklada?
Mam tylko 17 lat i nie moge isc do ginekologa ani porozmawiac z mama prosze o pomoc 
Z gory dziekuje.
I nie nie moge isc do ginekologa poniewarz pracuje 70km z tad , i nie moge sie przemieszczac !
A tabetki dostalam w osrodku ,, planing fammilial ,, bo mieszkam we francji to jest osrodek panstwowy jezeli ktosnie ma pieniedzy moze uszyskac tutaj tabletki za darmo jest tam lekarka ktora mi je dala .
Informacje w profilu nie sa prawdziwe bo nigdy nie podaje prawdziwych danych .
I nie pisze tutaj zebyscie mnie krytykowaly alezebyscie mi pomogly !
Edytowane przez jetaimemonamour
Czas edycji: 2012-08-05 o 19:22
|
|
|