Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-05, 20:21   #4493
ja_dalia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Olka ja nie krytykuje absolutnie
Tez szczerze mowiac nieraz o tym myslalam tzn o wyciszaniu- w kontekscie zulikow i soni
I wiesz co- mysle ze mozna isc na kompromis i w kuku, szalemstwa i wyglupy bawic sie z rana a tak od 16-17 wyciszac
Ja na pewno to wyprobuje bo ryzyko i koszt zadny- a koze akurat faktcznie pomoze

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Zezarlam samiusienka opakowanie ciastek z czekolada- i wierzyc mi sie nie chce ze tych nedznych pare ciasteczek moglo miec 800 kalorii? To jakies zarty chba

hahahahahaha... ja zostawiłam 3 na jutro bo sie skarcilam ze jem słodkie :P znow :/

pomyslalam o tym samym- glosne gry i zabawy czy jakies pobudzające do 16tej, a potem juz na spokojnie ....

moj dziec mnie nie lubi... przyjechał dzis tatus ją wykąpać i zobaczyc o co mi kaman... a Maja radośnie się popluskała :/ wyszlam na idiotke :/ chociaz jak juz z recznikiem przyszlam to sie rozplakala na moj widok.... wiec jej chyba o mnie chodzi :/ no ... nie powiem ale mi bardzo smutno bylo ...

zasneła o 20, a ze jutro praca, i ja zmykam maminki

ps... zaraz koniec wątka... muff??? załozysz kolejną część ??? czy jak

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora