Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013 cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-06, 18:52   #4265
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Ja też

Oglądam super nianie
o kurcze... miałam obejrzeć

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
W ogóle tak się tutaj spokojniej zrobiło że chętniej wchodzę
ale serio, jak widziałam produkcję 5 stron w kilka minut to nawet nie czytałam i nie bardzo chciało mi się tu wchodzić
ja tak samo
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
nie jest brzydka). Absolutnie. Ale nie jest też pikękna i urzekająca wg mnie więc po prostu nic nie napisałam, bo nie miałam nic w temacie do dodania

Nie zarzucam tego żadnej z Was. Mówię że ogólnie jest nudno...
W sumie się nie dziwię że przycichło i to mocno bo co raz więcej razy widze "nagonki" na niektóre z dziewczyn- w tym na mnie. Po takiej akcji na prawdę nie chce się tu nic pisać bop po co?! Żeby mi ktoś alkoholizm zarzucał czy jak Myszonce że nie potrafi sobie zajęcia znaleźć? No sorry. A Extassy swego czasu miała fazę na suknie i oglądała i wrzucała ładne toi też było źle- choć to przecież ślubny wątek miał być. No mnie generalnie to odeszła ochota na zaglądanie tutaj... I nie będę się pięknie uśmiechać skoro tak nie czuję:/. Zaglądałam tu- a właściwie siedziałam całymi dniami- tzn w między czasie coś tam robiąc, teraz też zaglądam tak samo ale nie piszę po prostu....

Kebab oj.......
o jakiej Ty nagonce piszesz? ja nie zauważyłam, żeby ktoś tu na kogoś najeżdżałCzasem zdarzają się zgrzyty ale to chyba normalne jesli tyle bab siedzi na jenym wątku i każda ma inne zdanie
dastin jest offline Zgłoś do moderatora