|
Dot.: Lipiec się kończy, sierpień zaczyna, o ślubie tu marzy każda dziewczyna PM2013
Cytat:
Napisane przez myszonka88
Ja też
Oglądam super nianie 
|
o kurcze... miałam obejrzeć
Cytat:
Napisane przez mia8544
W ogóle tak się tutaj spokojniej zrobiło że chętniej wchodzę 
ale serio, jak widziałam produkcję 5 stron w kilka minut to nawet nie czytałam i nie bardzo chciało mi się tu wchodzić 
|
ja tak samo
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010
nie jest brzydka). Absolutnie. Ale nie jest też pikękna i urzekająca wg mnie więc po prostu nic nie napisałam, bo nie miałam nic w temacie do dodania
Nie zarzucam tego żadnej z Was  . Mówię że ogólnie jest nudno...
W sumie się nie dziwię że przycichło i to mocno bo co raz więcej razy widze "nagonki" na niektóre z dziewczyn- w tym na mnie. Po takiej akcji na prawdę nie chce się tu nic pisać bop po co?! Żeby mi ktoś alkoholizm zarzucał czy jak Myszonce że nie potrafi sobie zajęcia znaleźć? No sorry. A Extassy swego czasu miała fazę na suknie i oglądała i wrzucała ładne toi też było źle- choć to przecież ślubny wątek miał być. No mnie generalnie to odeszła ochota na zaglądanie tutaj... I nie będę się pięknie uśmiechać skoro tak nie czuję:/. Zaglądałam tu- a właściwie siedziałam całymi dniami- tzn w między czasie coś tam robiąc, teraz też zaglądam tak samo ale nie piszę po prostu....
Kebab oj.......
|
o jakiej Ty nagonce piszesz? ja nie zauważyłam, żeby ktoś tu na kogoś najeżdżał Czasem zdarzają się zgrzyty ale to chyba normalne jesli tyle bab siedzi na jenym wątku i każda ma inne zdanie
|