Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z rezerwacją online
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-06, 18:11   #2
czekoladniczka
Raczkowanie

Dot.: Problem z rezerwacją online

Cytat:
Napisane przez d_st Pokaż wiadomość
Witam. Piszę tutaj, bo może ktoś z Was miał podobny problem i mógłby się ze mną podzielić doświadczeniem.
Po raz pierwszy w życiu zdecydowałam się na rezerwację online w biurze Alfa Star. Po wpłaceniu zaliczki 7 lipca 2012 otrzymałam umowę i warunki uczestnictwa, które podpisane odesłałam do biura. Po kilku dniach dostałam informację, że dokumenty zostały przyjęte , oraz że końcowe potwierdzenie rezerwacji dostanę po wpłaceniu całości. Całość wpłaciłam dziś rano, na razie nic nie dostałam, więc zadzwoniłam do biura podróży. Pani poinformowała mnie, że umowę-potwierdzenie rezerwacji, z którym mam udać się na lotnisko, dostanę dopiero DZIEŃ PRZED WYLOTEM ?? Nie bardzo mi to pasuje. Co robić?
dziwne .. powinna Cię o tym poinformować wcześniej, że będzie to dopiero DZIEŃ PRZED - np. zaraz przy wpłacie zaliczki, bo wtedy nie wpłaciłabyś jej skoro Ci to nie odpowiada.

Co zrobić? chyba nic nie zrobisz, jeśli takie są reguły w tym biurze. Jedynie możesz zrezygnować, o ile w ogóle to możliwe w tym momencie.

Edytowane przez czekoladniczka
Czas edycji: 2012-08-06 o 18:12
czekoladniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując