Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moja biżuteria... troszke wrappków i innych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-06, 21:16   #689
snice
Raczkowanie

Dot.: moja biżuteria... troszke wrappków i innych

Cytat:
Napisane przez orangecountry Pokaż wiadomość
proszę.. trzymajcie mnie...........

komentarz do transakcji :
'Niestety, jestem bardzo rozczarowana, bo sprzedawca nie poinformował, że kamień jest wyszczerbiony i porysowany. Cena nie jest adekwatna do jakości '

chce mi się płakać... dlaczego klientka go po prostu nie zwróci zamiast takie rzeczy pisać ...? wszystko było widać na zdjęciu - labradoryt był nieolinowany- czyli niepoprawiany [olinowanie pozbawia lekkich rysek na powierzchni które kazdy labradoryt ma, to taki rodzaj wosku którym pokrywa się niektóre kamienie po powierzchni. takie małe 'oszustwo' sprzedających kamyczki... ] - napisalam ze niepoprawiany... napisałam że kamień ma surowy charakter... że oprawa ma podkreślać jeszcze bardziej surowy charakter kamienia... dlaczego klient nie może zauważyć tego że kamień naturalny nie jest idealny...? że to jest cały urok tego kamienia...?
dla ironni na wplatę czekałam maksymalny możliwy czas - ponad tydzień... - ktoś inny czekał i liczył dni które zostały w rezerwacji u tej klientki i chodził za nim po głowie [ miała przyobiecany jeżeli się nie sprzeda tej osobie] - na żywo widizała go niejedna osoba i każda płakała że niestety ich nie stać, i że jaki piękny i jaki ma urok osobisty...

a sam labradoryt... kosztował bagatela .....54 zł..

wiecie.. nie wiem co powiedzieć.. autentycznie.. mam już takie dwa cudowne komentarze które zwalają z nóg.. i klientowi nic nie można powiedzieć... no dosłownie nic ... żałosne...

mam ochotę kląć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! no choroba jasna! labradorytu kobieta na oczy nie widziała ?! czy tylko plastikowe cacka ?!
jeżeli ona to czyta to proszę niech go zwróci...! i nie pisze takich rzeczy...

przepraszam ... musiałam się wyżalić... ;( ryczeć mi się chce ze złości... ;(
Kobieto, którą podziwiam.......
Łączę się z Tobą w bólu, dziś to zobaczyłam na galerii to też mnie ścieło..
Wzdychałam do tego labka z serca, każdą ryskę doglądałam, a ona takie...

No właśnie, że nic nie poradzisz.. Klient nasz pan..
Jedynie co to wymazać z pamięci i poczytać inne komentarze, normalnych ludzi, którzy podziwiają Twoje twory w każdej postaci.
Trafiły Ci się akurat dwie jednostki nie rozumiejące, że w surowości tkwi to coś co nadaje charakter. To takie jednostki co uwielbiają Swary, sztuczne błyszczenie nietrwałe i kamieni nie tkną, tylko po co kupują??
Na zdjęciach, bardzo dokładnie pokazałaś labka i cały pierścień, do diabła, nie możesz mieć sobie nic do zarzucenia!!
Znalazłaś cudowny kamień i przepięknie go podkreśliłaś srebrem!!
I tego się trzymaj....!!!

Sorki, musiałam z siebie wyrzucić, bo mną zatrzęsło dziś jak to zobaczyłam....
Masz talent, piękności tworzysz, ale wszystkim nie dogodzisz..
snice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując