Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimowe porządki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-31, 10:50   #1
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

Zimowe porządki :)

Dokładka na dobry początek miesiąca!

Kochane Wizażanki, mam do zaoferowania na wymianę ciuszki w różnych rozmiarach, firmowe, w bardzo dobrym stanie, których z różnych wzgledów już nie potrzebuję Nie zamieszczam zdjęć wszystkich, ale gdyby któraś z Was była czymś konkretnie zainteresowana, chętnie mogę tak owe wkleić

Aktualnie mam do wymiany:

Ubrania:
* ciemnoróżowa bluzka Atmosphere z dużym dekoldem i szerokimi rękawkami (rozmiar z metki 42, ale moim zdaniem to takie 40)
* fioletowe body z długim rękawem (rozmiar M)
* brązową 'dzierganą' bluzeczkę/sweterek z rękawkiem 3/4 Reserved (rozmiar L), na dole po lewej stronie kremowo-różowy kwiatek
* błękitna bluzeczka z krótkim rękawem Jackopt (rozmiar 4) z dekoltem w łódkę
* krótka bluzeczka wiązana na ramionkach z obszyciami biała w błękitne małe groszki H&M (rozmiar 44)
* jasnożółta bluzeczka z krótkim rękawem i dekoltem w łódkę H&M (rozmiar L)
* kórtka sztruksowa ciemnyfiolet Reserved (rozmiar M)
* filotetowe spodnie bojówki z dużymi kieszeniami na łydkach Hause (rozmiar XL)
* spodnie jeansy ciemne z jasnymi przetarciami na udach, prosta nogawka, kieszenie na pośladkach zapinane na suwaczki H&M Divided (rozmiar 33)
* buty Puma błękitne rozmiar 37

Dodatki:
* bardzo duża prostokątna torba sztruksowa kolor ciemny beż/jasny brąz kupiona dawno temu w Mrówce
* portfel jasny kremowy z łosiem na wierzchu Nici
* breloczki z maskotkami m.in łoś z Nici, zebra Nici, pomarańczowy piesek z Bang on the door
* kosmetyczki: czarna w serduszka H&M oraz pluszowa kremowa z łosiem z Nici
* pokrowiec na komórkę z żyrafą Nici
* pokrowiec na komórkę (większy!) z żabką Nici
* duża szara torba-worek z wzorkami H&M

Podaję rozmiary z metki. W razie potrzeby mogę zamieścić dokładne wymiary w cm.

Na wymianę interesowawały by mnie głównie ubrania w rozmiarze L-XL (zwłaszcza tuniki, dłuższe bluzki, spódnice) oraz ciekawe dodatki (szczególnie torebki, poszukuję również pojemnego portfela, ładnych opasek do włosów, grubych pasków oraz srebrnej biżuterii)

Pozdrawiam serdecznie!

UWAGA! Chętnie wymieniłabym brązowe zamszowe botki z Zary na wyższym obcasie (około 6,5 cm). Są prawie nowe. Miałam je na nogach dwa razy. Kupiłam je w grudniu, ale niestety nie mogę się przestawić do chodzenia na obcasie. Są rozmiaru 36. Zapłaciłam za nie ponad 300 zł więc będe dość wybredna przy ich zamianie, ale zainteresowanych proszę o kontakt

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2007-03-11 o 17:20
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując