U mnie wszystko dobrze

Byłam wczoraj na USG i miałam przez brzuch

Widać zarodek 6tydz 4 dz czyli idealnie się zgadza. Nie zobaczyłam serduszka i wogole o tym zapomniałam ale później zapytałam o to i lekarz powiedział że przeciez było tylko na tym aparacie słabo widać, także kompletnie nie mam sie czym martwić.
Jeszcze mi powiedział jak wychodziłam że jakby co to mam do niego pukać (mieszkamy na jednym piętrze), powiedziałam że wiem ale nie będzie takiej potrzeby

a on odpowiedział że nie ma prawa być.
Także jestem pozytywnie nastawiona

następna wizyta za 2 tyg
Wesele ok, do 12 nie tańczyłam ale wtedy wziełam udział w konkursie który wygraliśmy i się rozkręciłam

Najlepsze ze w tym konkursie biegałam i zapomniałam że jestem w ciąży
Gratuluje synka
Ja tez nie dostałam żadnych pieniedzy, ale oznajmił mi lekarz że moge wyciągnąć 5 tys jeśli chce ale musze zrobić pogrzeb. I dla mnie i dla niego ten pogrzeb to raczej lepiej nazwać szopką.. bo jak można grzebać krew.. przeciez mojego dzidzia już nie było to jaki sens... a gdzie ja bym tam miała wtedy siłe latać i załatwiać takie rzeczy...
Ja nie zmieniłam lekarza, ale jeśli ktoś uważa że coś zaniedbał, nie wysłuchał lub mógł zapobiec to jestem jak najbardziej za żeby zmienić

Iza a ten nowy jaki jest??
Współczuje Ci

ja niestety bym tak nie wytrzymała, dlatego właśnie bedziemy wynajmować mieszkanie chociaż nie mamy za dużo pieniedzy... ale rozumiem że nie masz wyjścia. Boje się tylko że jak będziesz w ciąży to Ci powie żebyś szorowała okna bo jego żona i reszta wsi w ciąży tak robiła