2012-08-07, 13:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Cytat:
Napisane przez meggykotka
"City Rush for Her to wyrafinowana mieszanka zapachowa skomponowana z nut bergamotki, śliwki, uwodzicielskiej czarnej dalii, róży, orchidei oraz piżma i paczuli, dzięki której nie tylko MIlla poczuje się pewna siebie i seksowna!"
Wycięte z jakiegoś artykułu o tym zapachu - może byc ładny. A ja sobie odpuściłam ten katalog i raczej nie mam szans na tysiąc 
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
" W City Rush for Him będą to mroczne nuty pieprzu bourbon, czarnej dalii, a także kremowe drzewo kaszmirowe."
A to o męskim - też może byc ciekawy.
|
fajnie, ja się też załapię
przez te opóznienia paczka będzie jutro dopiero no i jedzie do mnie 50 minikatalogow
jeszcze na 3 termin bede zamawiac ciagle komus cos sie przypomina.
Musze kogos namowic na Hevre i zamowic na pol,
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------
Cytat:
Napisane przez kejtiryba
Ahahahaahah skąd ja to znam?
Klientka złożyła wczoraj zamówienie na coś koło 30zł, dobrałam sobie krem i scrub do stóp, i utwardzacz do paznokci bo mi się skończył. Teraz patrzę na FV i oczom nie wierzę... dostanę 10 minikatalogów 
|
no widzisz.... to fajnie, oferty są fajne moze sie zalapie ktos, tylko trzeba to teraz jakos rozdac ludziom
|
|
|