2012-08-07, 15:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: kobiety przyszłych policjantów Piła
Cytat:
Napisane przez weroniczka134
we
|
Kochana, nie wariuj!! A gdzie on tam będą mieli czas na latanie, mój TŻ ciągle z kolegami siedzi i się uczy, jak się nie uczą to śpią, i nawet mówi, że mało ze sobą w sumie gadają, bo nie ma czasu a kobiety tam są, wiedziałyśmy na co się piszemy (bo mój np.mnie pytał, czy się zgadzam na szkołę), ale są tam normalne kobiety, a nie jakieś wyposzczone lafiry Zresztą wszędzie są "puszczalskie", tak w policji jak i w każdym innym zakładzie pracy I nie będą tam dużo pić, bo rano robią czasem akcje typu "alkotest" itp., więc jak nie chcą wylecieć to muszą się pilnować
A Ty musisz zmienić nastawienie, bo się zadręczysz Może Twój TŻ musi więcej czasu nad książkami posiedzieć, albo dłużej się uczy, to potem po zajęciach odsypia? Mój pisze trochę w dzień, parę sms-ów, czasem zadzwoni w przerwie na minutkę-dwie, a wieczorkiem gadamy dłużej, ale też ograniczam te rozmowy, bo wiem, że idzie się uczyć itp. Musisz ze swoim TŻ rozmawiać, żebyś wiedziała co tam się dzieje od niego itp., to połowa sukcesu, bo wiesz, że on Ci dużo mówi i nie ukrywa nic
|
|
|