Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-07, 16:39   #4114
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Jak usłyszałam, że u Jamapki coś nowego, to od razu wskoczyłam i ślicznie Jamapko

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
witam
dzięki dziewczyny wiedziałam, że na Was zawsze można liczyć
wiem, że coś pewnie napisałyście w klubie, ale odpiszę tutaj:
dziś w nocy była istna masakra w mojej gminie przeszła chyba trąba powietrzna. u nas na szczęście nic się nie stało, chociaż nie spałam pół nocy, bo wiecie - na dachu mamy tylko plandeki i rozebrany dach naokoło
o godz. 2 w nocy dzwoniła do mnie siostra, która mieszka ode mnie 15km, że trzem sąsiadom zerwało całkowicie dachy z domów a u nich przesunęła się ściana na szczycie domu - zatrzymała się na którejś krokwie a tak to nie wiem co by się stało - w tamtym roku dobudowywali dom i zmieniali dach masakra w sąsiedniej wiosce u siostry 10 domów zawalonych

u nas na wsi w jednym domu całkowicie zawaliła się stodoła z samochodem i traktorem w środku i sąsiadowi zerwało trochę dachu ze stodoły + zawalony słup. na szczęście jak widzicie mam już prąd
ogólnie masakra - jak jechałam rano samochodem to w sąsiednich wsiach poprzewracane gigantyczne drzewa, rozwalone ogrodzenia, zerwane dachy - aż ciarki przechodzą, jak się patrzy.

w nocy prawie zasłabłam z nerwów. chyba mieliśmy dużo szczęścia...

no dobra ... zjadłam dwa hamboxy domowej robity,

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Jak usłyszałam, że u Jamapki coś nowego, to od razu wskoczyłam i ślicznie Jamapko

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
witam
dzięki dziewczyny wiedziałam, że na Was zawsze można liczyć
wiem, że coś pewnie napisałyście w klubie, ale odpiszę tutaj:
dziś w nocy była istna masakra w mojej gminie przeszła chyba trąba powietrzna. u nas na szczęście nic się nie stało, chociaż nie spałam pół nocy, bo wiecie - na dachu mamy tylko plandeki i rozebrany dach naokoło
o godz. 2 w nocy dzwoniła do mnie siostra, która mieszka ode mnie 15km, że trzem sąsiadom zerwało całkowicie dachy z domów a u nich przesunęła się ściana na szczycie domu - zatrzymała się na którejś krokwie a tak to nie wiem co by się stało - w tamtym roku dobudowywali dom i zmieniali dach masakra w sąsiedniej wiosce u siostry 10 domów zawalonych

u nas na wsi w jednym domu całkowicie zawaliła się stodoła z samochodem i traktorem w środku i sąsiadowi zerwało trochę dachu ze stodoły + zawalony słup. na szczęście jak widzicie mam już prąd
ogólnie masakra - jak jechałam rano samochodem to w sąsiednich wsiach poprzewracane gigantyczne drzewa, rozwalone ogrodzenia, zerwane dachy - aż ciarki przechodzą, jak się patrzy.

w nocy prawie zasłabłam z nerwów. chyba mieliśmy dużo szczęścia...

no dobra ... zjadłam dwa hamboxy domowej roboty, kit kata senses i coś bym jeszcze zjadła

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując