Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pomocy
Wątek: pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-31, 12:58   #3
n@talia19
Rozeznanie

Dot.: pomocy

Cytat:
Napisane przez kattis2608 Pokaż wiadomość
nie znam sie za bardzo (i sama jestem w poszukiwaniu odpowiedniej fryzurki dla siebie),ale wydaje mi sie ze wycieniowane wloski bylyby u Ciebie wskazane. Wiem ze masz bardzo ciemne włosy i brwi w tym samym kolorze,wiec powinno byc wszystko ok,ale mimo to pierwszą myślą jaką miałam gdy spojrzałam na Twoje zdjęcie to to że brwi są ciut za ciemne,przez co Twoja twarz wydaje mi sie taka surowa i bardzo poważna.Nie jestem pewna czy mam rację ale takie było moje odczucie.Acha! no i zdecydowanie zalecam więcej uśmiechu!
w zupelnosci sie zgadzam. . A nawet jestem za rozjasnieniem wlosow i brwi...wydaje mi sie ze o wiele lepiej by Ci bylo w jasniejszym kolorze.
Do tego cieniowania wlosow,dodalabym jeszcze dluzsza grzywke na bok.I przedzialek na bok.
Mam odczucie ze uzywasz zbyt ciezkiego podkladu.Powinnas dobrac go idealnie do koloru swojej cery,najlepiej jakby byl to podklad o lekkiej konsystencji "nie obciazajacy" twarzy. Mozesz modelowac swoja twarz pudrami brazujacymi lub uzywac rozu na kosci policzkowe,ktory ozywi Twoja twarz.Postawilabym raczej na jasne cienie i odrzucila ciemna kredke .
Usta delikatnie,stonowane.Nawe t blyszczyk .
Pozdrawiam Cie

-...dyplomowana Kosmetyczka-Wizazystka... jak ja to kocham -

::...:: To MoJ SwIat ZaprAsZam Na WyCieczKe TwOiCh MaRzEn... ::...::
n@talia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując