2012-08-08, 00:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)
No to bardzo podobnie, uwielbiam Farmonę, Ziaję (mydła pod prysznic , krem oliwkowy na zimę, toniki, często kupuję nawet pastę do zębów Ziaja), od czasów nietestowanych jeszcze doceniłam Pollenę Evę ( żele pod prysznic, do twarzy, kremy, sole, płyny do kąpieli, toniki, mleczko). Z Ewki właśnie zamawiam przez internet i zawsze przysyłają prezent. Najlepsze jest to, że to zawsze jakaś drobnostka np. torba na zakupy, albo jedna maseczka do twarzy, a i tak się cieszę jak dziecko i czekam co to będzie Ostatnio były to próbki 2 kremów dla staruszków noszących pieluchy żeby im skóry nie wyżarło od moczu
Wcześniej jakoś tej firmy nie wypatrzyłam. Joanne też lubię, za zapachy przede wszystkim. Jeszcze kupuję czasami coś z firmy pharmaCF. Firmami rossmanowskimi też nie gardzę.
Ostatnio kupiłam sobie w rossmanie dezodorant w kamieniu, ciekawa sprawa, jeszcze nie miałam wcześniej czegoś takiego 
Jak dojadę do tego Kołobrzegu na 100% poszukam tych naleśników, mam nadzieję, że słodkie też będą tak pyszne
|
|
|