2012-08-08, 08:42
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Elton John i David Furnish spodziewają sie drugiego potomka!
Cytat:
Napisane przez martynka89
Co do pogrubionego: Takie rozwazania nie sa bez sensu. Wychowywalam sie w normalnej rodzinie, nie bylo u mnie w domu alkoholu ale wiem, ze gdybym miala ojca alkoholika to bym go nie kochala i bylabym nieszczesliwa. Niektore rzeczy da sie przewidziec.
Tak, uwazam, ze para gejow lub lesbijek jest dla dziecka zlym rozwiazaniem. Dlatego na przyklad, ze pierwszymi wzorcami dla dziecka sa rodzice- powinni to byc matka i ojciec a nie ojciec i ojciec lub matka i matka. Wgl to sie zastanawiam jak w takich zwiazkach wygladaja takie kwestie. Przeciez male dziecko widzi w rodzicach matke i ojca- wychodzi na plac zabaw i widzi, ze Krysia, Kasia, Marysia maja mame i tate i tego samego szuka w swojej rodzinie i co wtedy? Przykladowo ustala sie, ze Elton robi za mamusie a David za tatusia?
Ja nie twierdze, ze geje i lesbijki sa patologia, niech sobie robia dorosli co chca tylko niech dzieci w to nie mieszaja.
Sami geje i lesbijki mi nie przeszkadzaja, nawet mam takie osoby w swoim otoczeniu i nie mam z tym problemu ale nie popieram tego, aby mieli dzieci. Jest roznica? Czy nadal jej nie widzisz?
Nie jest. Natura tak ludzi stworzyla, ze mezczyzna z mezczyzna i kobieta z kobieta sobie dziecka nie zrobia, wiec nie powinni tych dzieci miec. Proste.
Nie, nie powinni. In vitro dla par hetero jest niejako lekarstwem na bezplodnosc. Bezplodnosc, to choroba a choroby powinno sie leczyc. Geje chcacy miec dziecko to nie przyklad pary borykajacej sie z bezplodnoscia, wiec do in vitro prawa miec nie powinni.
Adopcja to tez inna bajka. Albo jest alternatywa dla osob bezplodnych lub obciazonych genami mogacymi wywolywac choroby u ich dzieci, lub po prostu trafiaja do zwyklych rodzin gdzie juz dzieci sa aby zaznac milosci i wychowywac sie w godnych warunkach zamiast w murach domu dziecka.
Dziecko z domu dziecka samo w sobie jest skrzywdzone przez los wiec nie powinno sie go dodatkowo krzywdzic poprzez umieszczanie w rodzinie, ktora bedzie dla niego tworzyc para homoseksualna.
|
Ależ jak można twierdzić że para homoseksualna krzywdzi dziecko?? W tych tak zwanych poprawnych politycznie czasach
|
|
|