Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz. 22 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-08, 13:52   #477
kaczuszka69
potworkowa

Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Ja wprost przeciwnie - mimo, że jestem śpiochem (i najlepszy sen mam właśnie rano) to wolę wstać wcześniej (boli tylko przez pierwszych kilka minut ) ale potem mieć jeszcze pół dnia dla siebie / na różne obowiązki / przyjemności. Mimo uwielbienia do snu cieszę się, że pracuję od 7.30 Coś za coś. No i wszystko ma swoje plusy i minusy Ty masz mniej popołudnia ale jesteś "dospana"
ja jak dwa lata temu pracowałam w wakacje to zdecydowanie wolałam iść na rano, nawet jeśli wiązało się to ze wstawaniem o 4:30, bo w mieszkaniu byłam koło 15, mogłam nawet pospać ze 2 godziny, ale potem miałam czas dla siebie, a jak się chodziło na 14 to wstawałam koło 10, po 12 już trzeba było wychodzić i powrót koło 23 i do spania i tak tydzien uciekał między palcami

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Jak sie obiera maliny?
z krzaka

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora