Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-08, 15:17   #4889
muffinka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
u nas babcie rozpuscily dziecko i prowadzaly, ale ja juz sie da prowadzic w sumie, za jedna reke, wiec chyba jest juz gotowa, no a w domu wzdluz kanapy sobie chodzi no i tak z 4 kroczki zrobi calkiem sama jak ma gdzies blisko
my mialysmy sesje noworodkowa, u tej fotografki
http://www.mabramowicz.blogspot.com/

u mojej babci tromba powietrzna wczoraj zniszczyla dom i stodole, a w niedziele stamtad wrocilam, duza tragedia, ale na szczescie nic sie nikomu nie stalo.

moja je sliwki surowe i nic jej nie jest, tylko skorki nie daje

Witam po przerwowo
troszke podczytalam ale nie wszytsko
u nas troszke zmian, przenieslismy Kasie do jej pokoju i w nocy nie jest juz karmiona, dostaje wode z minimalna iloscia mm, juz ponad tydzien, na poczatku bylo ciezko, jak sie obudzila w nocy nie chciala zasypiac, ale dzis przespala cala noc od 20:30 do 5 rano, a potem jeszcze do 7. Bardzo sie ciesze i mam nadzieje, ze ten trend sie utrzyma, bo za meisiac wracam do pracy i bylabym jak zombie chyba.
Mieslismy robione testy alergiczne z krwi i czekamy na wyniki
Milego dnia
o matko, cale szczescie, ze nic im sie nie stalo to tam, gdzie zdjecia z niunia w sadzie wstawialas?

Kuzwa znowu leje, a mialam do banku isc dobrze, ze chociaz spacer juz byl

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Za to on nie będzie narzekać

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

goldi jak chcesz malo slodka to owocowej babydream nie kupuj, a tych nowych to jeszcze nie kupowalam, to nie podpowiem, bananowa tez jest ok, ale slodsza od herb.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

goldi za wage

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Ja mam amore amore,ale on jest dość ciężki i słodki.reszta to jakieś wody z niskich półek,typu mexx,mistral,adidas itp.

Mala poszła wczoraj spać o 18:30,obudziła sie o 23:30 i zasnąć nie chciała.chyba była głodna i usilnie próbowała to tz'towi powiedzieć .nie zorientowalismy sie od razu o co jej chodzi,bo wypila 170ml,dorobilam stowke i wydoila wszystko .chciala wiecej,ale jej nie dałam,bo sie bałam,ze haftnie.

Ustawilam termin do fryzjera,ale dopiero za miesiąc.zrobie sie na blond (powrót do przeszłości )

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Oli czy Twoje starsze dziecko tez zagaduje was na smierć?momentami doprowadza mnie tym do bólu głowy
Moze i jest ciezki, ale ten akurat uwielbiam

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora