Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pożegnać TRĄDZIK raz na ZAWSZE - kuracje, pielęgnacja, makijaż. ZBIORCZY!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-08, 17:03   #4551
wspaniala
Zakorzenienie

Dot.: Pożegnać TRĄDZIK raz na ZAWSZE - kuracje, pielęgnacja, makijaż. ZBIORCZY!

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dowiedziałam się dziś, że nie mam trądziku tylko alergię Możecie się domyślić, że gdyby nie to, że trzy noce nie spałam przed dzisiejszą wizytą u hematologa, to moja wściekłość sięgnęłaby zenitu i powiedziałabym komuś coś niemiłego

Jeszcze w tym tygodniu idę do alergologa, to się wszystko okaże. Oczywiście napiszę, co i jak.
Ale jeśli: strasznie paskudzą Wam się ugryzienia komara, rozdrapane wolno goją, swędzą Was miejsca z trądzikiem, macie często powiększone węzły chłonne, katar i generalnie objawy alergii - swędzącą śluzówkę, do tego jakieś nieduże wahania w morfologii - przejdźcie się do alergologa. Nawet, jeśli macie już stwierdzoną alergię. Ja już z 10 lat temu miałam testy i brałam leki okresowo, od paru lat biorę na stałe i z 2 lata leczę astmę, a okazuje się, że muszę być pod stałą kontrolą alergologa. Szkoda, że rodzinny mi tego nie powiedział, jak przez ostatnie lata co miesiąc wręczał receptę na Xyzal
a jakie mialas OB, w normie czy podwyzszone?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora