Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-08, 22:10   #114
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
No niestety, ale chodzę z jednym albo dwoma
A tych na 2 karty nie lubię.

Na szczęście użytkowanie tanie bo z heyah korzystam głównie, a tam doładowania nie przepadają, no i raczej odbieram niż dzwonię.

Ostatnio taki nabyłam: http://komorkomania.pl/2009/09/17/sa...ji-hello-kitty jak na pierwszym zdjęciu, bardzo profesjonalny, wiem
Ale kocham hello kitty

Ale spoko, znam ludzi z większą ilością telefonów, który mają na telefonach przylepione naklejki, który jest od czego

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Kiedyś nie było lżej, tylko mniejsze możliwości zarobku, przez wolniejszą łączność (albo jej brak) czy mniejsze możliwości transportowe.
Ale było ciężko z innych powodów.

Pamiętam jesienną promocję- net za darmo przez 2 miesiące, owszem, ale była opłata za łączę czy coś takiego.
A, że ludzi zwykle umów nie czytają to bywa różnie. Mnie wkurza jak mi dają na ostaniej stronie do podpisania i nie pytają, czy może coś chcę przejrzeć.

To co robi orange to naprawdę pikuś, w porównaniu z branżą finansową.
Wczoraj to siedziałam z miną taką patrząc na ludzką naiwność.
Najlepsze, że często w różnych wiadomościach podają gotowe przepisy na czarne interesy (dla tych, którzy wnikliwie nad tym pomyślą)

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

ja jestem inna bo bym się cieszyła

a jaki masz rozmiar?

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

A dziękuje, miło mi
Miałam dużo pracy na głowie, a potem byłam tydzień na fuerteventurze i pobiłam mój życiowy rekord w liczbie dni bez internetu, czyli 5 Jednego dnia siadłam na chwilę, bo potrzebowałam coś ważnego sprawdzić.

Nie ma problemu, może uda mi się pomóc.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

fajnie, że jesteś

aż na Twojego bloga zajrzę, bo mam kosmiczne zaległości blogowe u wszystkich, których czytam

A którego biovaxu aktualnie używasz?
czerwonego mam, do farbowanych