Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-09, 02:38   #222
Silvia09
Zadomowienie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III

Cześć dziewczyny!

Nie wiem od czego wgl zacząć. Sporo czasu mnie nie było. Od czasu do czasu podczytywałam Was, ale to tak pobieżnie, bo nie miałam kiedy dokładnie się wczytać. Tak naprawdę z dietą było baaaardzo źle. Było mi ogromnie wstyd , prawie każda była na - a ja ciągle na +. Przez 2 miesiące zmagałam się z nadwyżkami i chyba w końcu dotarło do mnie, że muszę się za siebie wziąć, bo czuję się okropnie nie tylko fizycznie, ale też psychicznie jest mi źle. Nawet nie wiecie jak się objadałam. I dosłownie Czarna miałam to samo co Ty. Tzn. karałam się za obżarstwo głodówką, z tym że cały dzień nic nie jadłam, a pod koniec zaczęłam pochłaniać wszystko. I to wcale nie były żadne czekoladki itp. jak zwykle to bywało, ale normalne jedzenie w stylu buły białe, parówki. W sumie też sobie tak pozwalałam, bo wgl nie ważyłam się. PRzez remont nie mam gdzie się ważyć i to była moja wymówka. Od jutra, a raczej od dzisiaj będzie dieta i muszę wytrzymać! Zwłaszcza, że mam nową motywację

Byłam na plaży i jak zwykle ręcznik w roli głównej ;p Plackiem leżałam cały dzień w jednej pozycji xd (wiem chore) Ale jakoś przeżyłam ;p Od rana nic nie jadłam, żeby w miarę płaski brzuch

Jestem po % to trochę Wam naopowiadam ;-p No, więc koleś którego poznałam przez neta, kojarzycie? Spotykaliśmy się, byliśmy w kinie, ale powiem Wam, że nie czuję tej chemii. Nie wiem czy On taki dziwny czy nie śmiały? Żadnych ruchów w moją stronę nie wykonuje, kompletnie nic. Raz czy dwa może mnie przytulił, ale to tak na chwilę, jakby się bał, że coś mi zrobi. Nie wiem , dobrze mi sie z nim gada, ale to tyle.
Ale wiecie kto się do mnie odezwał? :p Koleś, który kiedyś cholernie mnie zauroczył, potem zrobił w jajo, długa historia. Nie widzieliśmy się 3 lata! Ale strasznie mi się podobał, spędziłam z Nim mile chwile. I za każdym razem kiedy spotykałam sie z jakims facetem to porównywałam ich do niego właśnie, czasami nieświadomie ;p I tak spontanicznie poszliśmy o 23 na spacer Było fajnie ;-p Nasłuchałam się komplementów ;p Ale nie dam sie zwariować.

Postaram się w miarę zacząć ogarniać posty od początku nowego wątku I będę zaglądała regularnie.

Czarna, Wyrafinowany, Superkas - Dzięki za pamięć Miło mi

---------- Dopisano o 03:38 ---------- Poprzedni post napisano o 03:37 ----------

Wagi na razie nie podam, bo nie mam jak się zważyć. Chyba, że w ciuchach, ale to też nie to samo.

---------- Dopisano o 03:38 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ----------

Nie wiem coś wykombinuje, byle trzymać się w ryzach

Dobranoc

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora