Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Farbowanie henną - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-09, 09:13   #433
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Farbowanie henną - część III

Cytat:
Napisane przez moee Pokaż wiadomość
dziekuje i oby nie sciemnial mocno

Wlasnie nie mialam jasnych , dlatego napisalam ze mnie eld zadziwil , kladlam na czerwien plomienna firmy sante , dwie strony wczesniej dawalam zdjecia
Juz drugi raz mialam taki efekt ze po eldzie chnie wyszly mi duzo jasniej wlosy niz kolor wyjsciowy . Kiedys (moj maz mi przypomnial wczoraj wieczorem) mialam podobny efekt kladac na kasztanowe ciemne . wiec to juz drugi raz , gdzie moje wlosy przyjely chne w ten sposob
Nie zrozumiałas mnie, ja miałam na myśli , że włos pod poprzednim kolorem był albo rozjaśniany albo Twój naturalny jest jasnym odcieniem . Eld pokrył tamten kolor , ale nie wydaje mi się by włos rozjaśnił.
Niech się wypowiedzą specjalistki, to jest moje zdanie. Ale kolorek super

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Afiore Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Mam pytanie: planuje zafarbować się henną khadi pod koniec sierpnia jednak na zimę rozjaśnić włosy do blondu. Czy jest to możliwe? Czy henna wpłynie jakoś na rozjaśnianie?
To po co chcesz kłaść henne jak za 2 mies , będziesz rozjaśniać włosy?
Nie ja jestem specem w tej sprawie, ale moje zdanie , nie dobry pomysł Gdzieś wcześniej były fotki wstawiane po rozjaśnianiu włosów hennowanych.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=622375&page=9 #270

marika39 jest offline Zgłoś do moderatora