2012-08-09, 09:13
|
|
BAN stały
|
Dot.: Farbowanie henną - część III
Cytat:
Napisane przez moee
dziekuje i oby nie sciemnial mocno
Wlasnie nie mialam jasnych , dlatego napisalam ze mnie eld zadziwil , kladlam na czerwien plomienna firmy sante , dwie strony wczesniej dawalam zdjecia 
Juz drugi raz mialam taki efekt ze po eldzie chnie wyszly mi duzo jasniej wlosy niz kolor wyjsciowy . Kiedys (moj maz mi przypomnial wczoraj wieczorem) mialam podobny efekt kladac na kasztanowe ciemne .  wiec to juz drugi raz , gdzie moje wlosy przyjely chne w ten sposob 
|
Nie zrozumiałas mnie, ja miałam na myśli , że włos pod poprzednim kolorem był albo rozjaśniany albo Twój naturalny jest jasnym odcieniem . Eld pokrył tamten kolor , ale nie wydaje mi się by włos rozjaśnił.
Niech się wypowiedzą specjalistki, to jest moje zdanie. Ale kolorek super
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------
Cytat:
Napisane przez Afiore
Cześć wszystkim 
Mam pytanie: planuje zafarbować się henną khadi pod koniec sierpnia jednak na zimę rozjaśnić włosy do blondu. Czy jest to możliwe? Czy henna wpłynie jakoś na rozjaśnianie?
|
To po co chcesz kłaść henne jak za 2 mies , będziesz rozjaśniać włosy?
Nie ja jestem specem w tej sprawie, ale moje zdanie , nie dobry pomysł Gdzieś wcześniej były fotki wstawiane po rozjaśnianiu włosów hennowanych.
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=622375&page=9 #270
|
|
|