Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-09, 09:22   #2600
kaarooo
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X

Nadrobiłam!

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Z punktu widzenia kulinarnego nie, ale z perspektywy zwykłego zjadacza chleba to jakaś herezja dać odpoczywać ciastu co najmniej jakby wykonywało jakieś ciężkie prace fizyczne
Ale sałatki się też muszę przegryźć, a bigos najlepszy jest po kilku dniach

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Ja też się lubię uczyć! i wiecie co? Kurde jak tak patrzę na te wszystkie akcje "szkoła" to tak bardzoo ale to bardzo chciałabym sobie zrobić wyprawkę...
Ej, ja też! I muszę znowu wziąć język w obroty, bo mało słówek pamiętam i aż mi głupio

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
u mnie w pracy kolega grafik zawsze zaciesza ze chcialby miec takiego nosa do kolorow jak ja bo on nie potrafi laczyc ze soba i musi sie opierac na "zasadach" a czasem chcialby cos wykombinowac i niekoniecznie mu to wychodzi
Ja jestem z tych kobiet co rozróżniają 16 w porywach do 32 kolorów. Mój mąż stolarz, to te kolorki zna i zawsze dobierał, nazywał, ehh, a mnie tak głupio czasami

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Dziękuję Ja nie lubię nudy, nie lubię robić makijaży jedną techniką, uwielbiam wyzwania, i im bardziej zakręcone i trudniejsze, tym lepiej! Ostatnio wypomniałam jednej z YT guru, że imho jej makijaże są takie same, tylko w różnych kolorach, wzięła sobie tę uwagę do serca i zaczęła tworzyć coś innego
Ja się kiedyś nauczę robić piękne makijaże

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Koło to moja ulubiona figura, bo jest taka... opływowa .
Nie przejmuj się, jak przytyjesz, do kiecy ślubnej wszyjesz gumkę i wstawki po bokach i będzie miodzio.
Jak brałam ślub, kiecka była szyta na miarę, a w dzień ślubu ze mnie leciała - była podwijana, zszywana na mnie i agrafką zapinana, dobrze, że pod gorsetem i nie było widać

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Kot mi tapetę na łóżkiem pozrywał, grzyb na ścianach mam wrażenie, że którejś nocy mnie wchłonie...ale chociaż meble mam dość świeże, bo mają 3 lata
Nie opłaca mi się go w ogóle remontować, te 8 m-cy jakoś w nim przetrzymam, a potem niech sobie go rodzice urządzają jak im się żywnie podoba
Mieszkałam kiedyś w takim mieszkanku, gdzie grzyb był pod łóżkiem, a ja o tym nie wiedziałam - co noc śniły mi się takie rzeczy, jakbym była na haju, między innymi kosmiczne kurczaki, które opanowują świat. Potem grzyba znaleźliśmy, wyczyściliśmy i koniec narkotycznych snów

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
eh ogólnie to laska dziwna jest i tyle. nie wyczymałam.
Napisałam co myślę o tzw aferze ustawkowej u niej - najwyżej dołączę do Was hejterki, trudno...
Ale wy używacie skrótów myślowych - nie ma mnie kilka godzin i kolejna aferka

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
weszlam na tego calego bloga i ten tekst, ze ona wie, ktore bloggerki przyszly dla prezentow mnie rozwalil
w sensie na spotkaniu wrocławskim?

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
a jak się te szablony "instaluje"? Wiem, że głupio się pytam, ale nigdy z tego nie korzystałam, a znalazłam zaje...fajny szablon, który by mi pasował
Rodzynko, możesz zmienić interfejs bloggera na stary, wejść w szablony i normalnie wgrać z pliku, samo się poustawia, tylko z gadżetami sobie musisz poukładać

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeeeeeeeeell yeaaah juz jest zadyma na pol blogosfery i fb hahahahah
No, czytałam. Przez te aferki to ja poznaje bloggerki

Dzień dobry, pies by mi się wczoraj zabił - dobił do okna skacząc na parapet, biedactwo. I tego, mój małżonek został świetnie wyrolowany przez swojego kolegę, że mamy kolejny problem do rozwiązania. Jak się sypie, to się sypie wszystko

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora