Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Nadrobiłam! 
Cytat:
Napisane przez panna mrau
Z punktu widzenia kulinarnego nie, ale z perspektywy zwykłego zjadacza chleba to jakaś herezja dać odpoczywać ciastu  co najmniej jakby wykonywało jakieś ciężkie prace fizyczne 
|
Ale sałatki się też muszę przegryźć, a bigos najlepszy jest po kilku dniach 
Cytat:
Napisane przez kasiaj85
Ja też się lubię uczyć! i wiecie co? Kurde jak tak patrzę na te wszystkie akcje "szkoła" to tak bardzoo ale to bardzo chciałabym sobie zrobić wyprawkę... 
|
Ej, ja też! I muszę znowu wziąć język w obroty, bo mało słówek pamiętam i aż mi głupio 
Cytat:
Napisane przez Candy Killer
u mnie w pracy kolega grafik zawsze zaciesza ze chcialby miec takiego nosa do kolorow jak ja bo on nie potrafi laczyc ze soba i musi sie opierac na "zasadach" a czasem chcialby cos wykombinowac i niekoniecznie mu to wychodzi 
|
Ja jestem z tych kobiet co rozróżniają 16 w porywach do 32 kolorów. Mój mąż stolarz, to te kolorki zna i zawsze dobierał, nazywał, ehh, a mnie tak głupio czasami 
Ja się kiedyś nauczę robić piękne makijaże 
Cytat:
Napisane przez zoila
Koło to moja ulubiona figura, bo jest taka... opływowa  .
Nie przejmuj się, jak przytyjesz, do kiecy ślubnej wszyjesz gumkę i wstawki po bokach i będzie miodzio.
|
Jak brałam ślub, kiecka była szyta na miarę, a w dzień ślubu ze mnie leciała - była podwijana, zszywana na mnie i agrafką zapinana, dobrze, że pod gorsetem i nie było widać 
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989
Kot mi tapetę na łóżkiem pozrywał, grzyb na ścianach mam wrażenie, że którejś nocy mnie wchłonie...ale chociaż meble mam dość świeże, bo mają 3 lata
Nie opłaca mi się go w ogóle remontować, te 8 m-cy jakoś w nim przetrzymam, a potem niech sobie go rodzice urządzają jak im się żywnie podoba 
|
Mieszkałam kiedyś w takim mieszkanku, gdzie grzyb był pod łóżkiem, a ja o tym nie wiedziałam - co noc śniły mi się takie rzeczy, jakbym była na haju, między innymi kosmiczne kurczaki, które opanowują świat. Potem grzyba znaleźliśmy, wyczyściliśmy i koniec narkotycznych snów 
Cytat:
Napisane przez kasiaj85
eh ogólnie to laska dziwna jest i tyle. nie wyczymałam.
Napisałam co myślę o tzw aferze ustawkowej u niej - najwyżej dołączę do Was hejterki, trudno...
|
Ale wy używacie skrótów myślowych - nie ma mnie kilka godzin i kolejna aferka 
Cytat:
Napisane przez maffash
weszlam na tego calego bloga i ten tekst, ze ona wie, ktore bloggerki przyszly dla prezentow mnie rozwalil 
|
w sensie na spotkaniu wrocławskim?
Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989
a jak się te szablony "instaluje"?  Wiem, że głupio się pytam, ale nigdy z tego nie korzystałam, a znalazłam zaje...fajny szablon, który by mi pasował 
|
Rodzynko, możesz zmienić interfejs bloggera na stary, wejść w szablony i normalnie wgrać z pliku, samo się poustawia, tylko z gadżetami sobie musisz poukładać 
Cytat:
Napisane przez Candy Killer
heeeeeeeeeeeeeeeeeeell yeaaah  juz jest zadyma na pol blogosfery i fb hahahahah 
|
No, czytałam. Przez te aferki to ja poznaje bloggerki 
Dzień dobry, pies by mi się wczoraj zabił - dobił do okna skacząc na parapet, biedactwo. I tego, mój małżonek został świetnie wyrolowany przez swojego kolegę, że mamy kolejny problem do rozwiązania. Jak się sypie, to się sypie wszystko
|