Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-10, 08:18   #1872
anulka4771
Wtajemniczenie

Dot.: Z odchowalnią się witamy-to My majowo-czerwcowe Mamy 2012

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
jejku juz rozumiem czemu mi globulki wypadaly z "tamtąd". Coś mnie zaczeła blizna uwierać dzisiaj i po kąpieli wziełam swe lustereczko i zajrzałam co tam w trawie piszczy i czemu mnie boli, coś sie tam zaczyna dziać chyba, ale to juz jakby temat na inną okazję, ale jak zobaczyłam moją waginę to po prostu zemdlałam, chyba Borys mógłby z powrotem spokojnie wrocić do brzuszka... jak to pokazać ludziom?? tzn męzowi
pytanie do wieloródek po sn - CZY TO MIJA? czy juz do konca życia będę mieć wszystko prawie na wierzchu bo wargi sromowe rozchodzą sie jak paszcza ziewającego hipopotama.....
przez 9 tygodni nie zaglądałam bo mnie blady strach przelatywał co tam zobacze i całe szczescie ze nie zaglądałam wcześniej .... bo by mi chyba babyblues nie minał.
mija mija co prawda dawno tam nie zaglądałam ale ostatnio podczas mojego mega długiego okresu chciałam wsadzic tampona a on za chiny ludowe nie chciał wejścZarosłam czy coAle pózniej m sprawdził i wszystko gra
Cytat:
Napisane przez nasteczka83 Pokaż wiadomość
Czesc
dziewczyny co ja dzis przezylam ro nie macie pojecia. Zosia przesyala mi oddychac i cala zesztywniala :-(:-(:-( okazuje sie ze do bezdechu doprowadzil ja rwfluks :-( ja sie wykoncze :-( najpierw porod masakra ppozniej krwiak w glowce malej a teraz to :-( siedze teraz i patrze czy oddycha pozyczylismy monitor oddechu jutro mamy wizyte u najlepszego pediatry w okolixy bo nasza sie pinda nie zorientowala oczywiscie ze to refluks przelykowy. Wybaczcie bledy ale pisze z tel.
Ojejku biedna ta twoja mała

ja juz po kawce,Szymon zasypia na drzemke a Filip jeszcze spi.Dzisiaj pobudki co 3h

Kism fajniutki elegancik.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę

Edytowane przez anulka4771
Czas edycji: 2012-08-10 o 08:20
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora