Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-10, 07:53   #1441
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

no dla nas,tzn na jakis miesiac dwa dla samego tz a my dojedziemy,to czas na znaleznienie czegos fajnego,tz dostal fajna prace...mnie tu moja nie trzyma tam tez cos znajde,kobieta tescia zaoferowala sie ze jak bede chciala to spoko moge pojsc do pracy ona do dzieci przyjdzie, babcia czyli tescia mama powiedziala to samo, a tu ta jego rodzina nas wykonczy w koncu,no i nie musialby jechac do niemiec bo nie oplacaloby sie to w takim przypadku poza tym sie wkurzyl bo szef karze bilet kupowac a pozniej dzwoni ze jednak nie dzis nie to nie tamto i tak juz 3 razy bylo...zima tez tak bedzie?;/,wiec powaznie sie zastanawiamy nad przeprowadzka cala rodzina...nie pisalam wczesniej bpo czekalismy na odpowiedz dostal 3 oferty pracy calkiem niezle......takze moze to wyjscie .....

dzisiaj ma dzwonic czy od poniedzialku ma zaczac wtedy pojedzie w niedziele...
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora