2012-08-10, 12:15
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Cytat:
Napisane przez idalia_
Hej Dziewczyny, jak mnie tu daaawno nie było 
Trafiłam oczywiście za sprawą vexowej aferki, której komentować nie będę...
nicRu, Coralize me! wycofywana?! Kurczę, szkoda.
|
Czeeeeść Idalia! 
Cytat:
Napisane przez idalia_
Kasiu, dziękuję, to miłe  Powiem Ci, że ja od jakiegoś czasu myślę o radykalnym ścięciu. W długich czuję się troszkę niedojrzale, hmmm...
A Ty jak czułaś się zaraz po ścięciu na krótko i jakie były reakcje otoczenia? 
|
Nie ścinaj, większość blogosfery jest zakochana w Twoich włosach Moim zdaniem będziesz potem w głębi ducha żałować po ścięciu 
Cytat:
Napisane przez kascysko
U mnie o cieplejszym laminowaniu
Chce ktoś jajecznicę ? 
|
Oooo lecę czytać! 
Cytat:
Napisane przez idalia_
|
Piękna psina Nam się z TŻ marzy owczarek niemiecki długowłosy, jesteśmy w tych psach po prostu zakochani od wielu lat Ale na początek planujemy kupić/przygarnąć jakiegoś małego pieska, tak żeby mógł z nami pływać w wakacje Wbrew pozorom jest baaardzo dużo rodzin pływających z pieskami i nic się złego nie dzieje, jak przyzwyczajone od małego to czują się super na wodzie 
Ja dopiero wstałam, aż mi wstyd za siebie Ale do późna czytałam blogi, potem o 5 obudził mnie kot, że chce jeść, potem o 7 znowu obudził otwierając wszystkie szafki w pokoju bo chciał żebym mu potowarzyszyła w jedzeniu (miał jeszcze jedzenie w misce!) Mój kot nie lubi jeść w samotności, woli jak ktoś przy nim stoi a o 9 zadzwonił TŻ że mam mu podać numer konta bankowego bo pojechał do ZUS-u załatwiać ważne sprawy bez najważniejszej informacji Oczywiście się wkurzyłam Potem o 11 zadzwonił do domofonu ktoś z ulotkami i jak wróciłam do łóżka to obudziłam się przed chwilą 
Już chyba nawet śniadania nie będę jeść, tylko coś przekąszę bo stosunkowo niedługo będę robić sobie obiad (bób, uwielbiam go )
|
|
|