Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-10, 15:43   #2113
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez Kasia225 Pokaż wiadomość
Kaveri: czym sie tak stresujesz? :P Chociaz przyznam szczerze, ze ten rok jak do tej pory mialam najbardziej stresujacy ze wzgledu na mature..od pazdziernika znowu sie zacznie gdy pojde na studia...tak sie tego bojee;p
Dasz radę, byle podejść na luzie
Cytat:
Napisane przez Agatusiek Pokaż wiadomość
Siema
poczytalam Was troche tutaj w sprawie tego laminowania i bardzo mnie to zaciekawilo. Postaramm sie wyprobowac temat z zelatyna ale czy myslicie, ze moglabym to zrobic przed myciem?
Wgl to od jakiegos czasu przed myciem stosuje olej rycynowy i zoltko. Pomyslalam zeby z tego nie rezygnowa tylko do tego dodac jeszcze zelatyne Moze nie zaszkodzi?
Jezeli podobne zagadniennia byly tu omawiane to sorry, po prostu nie czytalam wszystkich ostatnich postow od deski do deski. czytalam tylko artykul o tym laminowaniu i wasze opinie
Na moim blogu - link w podpisie-jest metoda przedmyciowa nakładania żelatyny. I za pierwszym razem nie robiłabym takich miksów - sprawdź, jak włosy reagują na samą żelatynę.

Jestem zajedwabista, wróciłam z pola, przeprowadziłam eksperyment, ale umyję później. Ciekawam

Edytowane przez kascysko
Czas edycji: 2012-08-10 o 15:44
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora