Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielkopolanki! Łączmy się! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-10, 17:40   #265
karolina_zb
Zakorzenienie

Dot.: Wielkopolanki! Łączmy się! :)

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Na drugi raz sobie wydrukuj mapkę z gugla

Jak kiedyś skończę swoje zapasy, to może skuszę się na szampon Joanny Wczoraj miałam napisać, że otworzyłam żel pod prysznic o zapachy mięty i limonki Ostatnio pisałam, że nie lubię zapachu mięty, a przecież jeden z moich ulubionych żeli ma też zapach mięty, pomarańczy i cytryny. Tak więc połączenie mięta + cytrusy jest ok .

W ogóle mam wrażenie, że połowa dziewczyn na wizażu myje włosy odżywką i nie używa silikonów Ja muszę mieć włosy umyte szamponem, a silikony lubię (aczkolwiek zupełnie przypadkiem moje odżywki go nie mają, za to mają parafinę, ale na jedno prawie wychodzi)

Ja niestety nie miałam okazji jeść czeskich knedli. A ciekawi mnie czym się różnią? Na pewnie jak będę w Czechach to sobie zamówię

I teraz wszystkie grzecznie pójdziemy na badanie Też się zapiszę, a co. Dawno nie byłam. A może polecicie mi jakiegoś dobrego ginekologa z Poznania? Byłam ostatnio u okropnego faceta, który wziął 250 zł za badanie i receptę
Dobra, następnym razem poproszę wujka google o pomoc

Mięta na lato jest ok, fajnie chłodzi A jaki to ten z miętą i cytrusami?
Ja teraz kończę taki z miętą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cytrynowa.html

Ja tak nie robię i używam silikonów Nie wyobrażam sobie domyć włosów odżywką. A po produktach bez silikonów mam siano na głowie. Zresztą włosy są martwe, więc nic im od silikonów nie będzie

Te czeskie przypominają nasze kluski parowane. I podaje się je z ciemnym sosem mięsnym. Tata mi przywiózł, gdy był u wujka w Czechach

Ja nie pójdę na badanie Idę tylko po receptę Choć pewnie mi wspomni, że badanie następnym razem, bo już rok minął. Ile zapłaciłaś?Jak dobrze, że ja chodzę na NFZ i nic nie płacę. I jeszcze mam na tabletki refundację
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora