Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Strasznie nieregularny okres.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-10, 18:14   #7
Paula1995
Przyczajenie

Dot.: Strasznie nieregularny okres.

Witam, również mam pewien problem. Mam 17 lat, miesiączkuję od kwietnia 2007roku, czyli od 5 lat. Miesiączkę miałam zawsze nieregularną. Czasem wcale jej nie było, czasem tylko jedna kropla krwi i na tym był koniec. Czasem mijało półtora miesiąca, czasem 3tygodnie. Ostatnią normalną miesiączkę miałam od 19-25czerwca, z 3 dniową zapowiedzią wcześniej, czyli plamienie, przerwa, plamienie, przerwa. Od 19 było tak już na poważnie. Na początku lipca znowu miałam miesiączkę i to bardzo obfitą. Od około 2tygodni non stop mam plamienie. Połowę dnia jest, drugą połowę nie ma. Nie jest duże, ale jest codziennie je mam. Współżyłam z chłopakiem 21 lipca. W grudniu 2010 miałam robione USG, ponieważ dostałam skierowanie od lekarza rodzinnego, gdyż bardzo często bolał mnie brzuch, nie miałam miesiączki w jednym miesiącu i miałam wysoką temperaturę. Nie współżyłam wtedy z chłopakiem. Będąc dzieckiem też miałam pewne problemy. W wieku 10-11 lat także miałam robione USG. Brałam sporo leków z tym związanych. Dość często miewam zapalenie pęcherza (raz na 3-4 miesiące od roku). Będąc dzieckiem też często miewałam. Nie mam pojęcia co mi jest, boję się iść do lekarza, bo boję się tego co mi jest.

Edytowane przez Paula1995
Czas edycji: 2012-08-10 o 18:16
Paula1995 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując