Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię SIERPIEŃ. Chanel, Juicy Couture, Armani, YSL, Dior, dr Hauschka, ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-10, 20:53   #1
ungia
Zadomowienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

SIERPIEŃ. Chanel, Juicy Couture, Armani, YSL, Dior, dr Hauschka, ...

NIEAKTUALNE

DOKŁADKA 12.08.

Perfumy:

- Juicy Couture ok. 34 ml z 50 ml - zapach jest piękny, dlatego będę wybredna - wymienione
- Code Armani edt (z wymianki). Pojemność wyjściowa 50 ml, zostało ok. 20 ml (foto w załączniku), kod UD179,
- Parisienne YSL edp (z wymianki). Pojemność wyjściowa 50 ml, zostało ok.20 ml (foto w załączniku), kod 9IAB,
- Eau Du Soir Sisley miniatura 2 ml (z wymianki), NOWA - wymieniona

Kolorówka:
- róż Chanel joues Contraste nr 15 orchid rose (kod 3202, kupiony w Sephorze), zużycie na zdj.,
- błyszczyk Chanel brilant levers nr 68 (kod 2501, kupiony w Sephorze), zużycie na zdj., - wymieniony
- piątki Dior 140 Twilight miniatura (użyte raz), kod 9V02, - wymienione
- dr Hauschka Translucent Face Powder (puder sypki rozświetlający), ok. pół opakowania, puderniczka z boku ma ślady od kleju (zamawiałam ze strony Douglas, kosmetyki przychodzą z Niemiec i muszą mieć naklejkę z polskim opisem produktu, stąd ślad po niej). Ślad po kleju jest tylko z jednej strony opakowania (dodałam zdjęcia opakowania i wady) - wymieniony
- pogrubiający tusz do rzęs Respectissime Densifieur La Roche-Posay, NOWY (nieotwierany),
- Urban Decay baza pod cienie (miniatura), kilka razy użyta, - wymieniona

Pielęgnacja:
- Sephora Supreme Body Lotion (mleczko do ciała), NOWE, nieotwierane (jest folia zabezpieczająca) - wymienione,
- Sampar Creme Secret Du Temps (krem "sekret czasu") - dwie próbki w tubkach po 2,5 ml każda, NOWE (nieotwierane),

Kosmetyki do włosów:
- Caviar Radiant Smoothing Lotion ekskluzywnej firmy Alterna (nabłyszczająco-wygładzający balsam idealny do stylizacji przy pomocy prostownicy (zużycie ok.1/3), podaję link do strony z opisem i zdjęciem kosmetyku:
http://bazarnia.pl/caviar-radiant-sm...tion-p-33.html - wymieniony
- Sheer Blonde John Frieda pianka dodająca objętości stworzona dla blondynek, NOWA (przywiozłam z Niemiec),
- ampułki przeciw wypadaniu włosów dla kobiet Quinafort Klorane (NOWE, całe opakowanie - 12 ampułek w kartoniku z dwoma aplikatorami), świetne opinie na KWC, - wymienione
- ampułka do włosów farbowanych/zniszczonych Powercell Repair L'Oreal Professionnel, NOWA (nieotwierana), - wymieniona

- jedwab do włosów Biosilk 15 ml NOWY (w kartoniku).

Pozostałe:

- kosmetyczka Nuxe, NOWA (nieużywana),
- dwie kosmetyczki Clinique, NOWE (nieużywane),
- trzy butelki 500 ml z pompką po płynie micelarnym Sensibio H2O Bioderma (może będą komuś potrzebne), dorzucę jako gratis do wymiany,

Biżuteria:
- cztery pierścionki wszystkie H&M, stan jak w dniu zakupu (miałam na sobie raz, brązowy 2 razy), wszystkie rozm. S - zdjęcia w 2 poście,

Ubrania:
- czarna bluzeczka w groszki, rozm. M (z racji kroju będzie dobra również na rozm. S), stan idealny (miałam ją na sobie 2 razy), świetnie wygląda z paskiem w talii.

Edytowane przez ungia
Czas edycji: 2012-12-18 o 14:00
ungia jest offline Zgłoś do moderatora