2012-08-10, 20:39
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: jestem głupia, co robić??jak na to patrzeć??
Cytat:
Napisane przez Prywatna
Kurczę tak mi szkoda dzieci i Ciebie. Proszę Cie nie pozwól znowu jakiemuś facetowi się skrzywdzić. Co do matki to Ciebie rozumiem. Nawet bardzo. Wiesz jestem mężatką, mam dziecko, mieszkam u rodziców. I wiesz....ja myślałam, że on mnie zdradza, tez miedzy nami różnie jest. Hmm w odwecie poznałam kogoś, mailujemy ze sobą. I nie wiem co z tą sytuacją zrobić. Ale do męża mam dużo żalu, jednak jak czytam Twoją historię to nie mam skrupułów, że szukam pocieszenia...
|
A ja bym jednak doradziła (zamiast szukać pocieszenia u innego faceta-który może okazać się kolejnym dupkiem nota bene) sprobować się dowiedzieć czy Twoje podejrzenia wobec męża są słuszne.Bo jeśli tak-to coś z tym zrób a nie uciekaj od problemu w mailowanie z innym facetem-to nie rozwiąże sprawy...tak myślę.Trzeba stawić czoło sprawie-albo szczera rozmowa(o ile jego na to stac -w co watpię znając meżczyzn, albo nie wiem..ha,małe śledztwo?Ostatnio dochodzę do wniosku ze to jedyna droga aby sie czegoś o facecie dowiedzieć tak naprawdę,bo na ogół ich słowa to tylko stek gładkich kłamstw..)
|
|
|