Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Singielki prawdziwie z wyboru
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-10, 20:41   #7
eternitka
#etergirl

Dot.: Singielki prawdziwie z wyboru

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Witam i ja
Przez większość życia myślałam, że 'Druga Połówka' jest niezbędna do szczęścia - myliłam się bardziej niż bardzo
Zawsze można znaleźć dwie ćwiartki
A tak na serio - nie lubię wywieranej presji przez społeczeństwo, że 'powinnaś już dawno', 'inni w Twoim wieku' etc.etc.etc.
Przeszłam już sporo, na siłę nie mam zamiaru z nikim być, normalnych facetów na mojej drodze brak, więc się nie spinam
Jestem sama, nie -SAMOTNA i dobrze mi z tym
Przykładem może być chociażby wesele w ubiegły weekend, na które poszłam bez osoby towarzyszącej dawno się tak nie wybawiłam
Jednym słowem : póki co widzę same plusy bycia singlem i niech tak pozostanie
no właśnie, to jest najgorsze akurat bycie w związku lub bycie samemu powinno być naszym wyborem, ale często się słyszy powinnaś już kogoś mieć, dobrze jest mieć kogoś itd. Nikt nie pomyśli, że może mi jest tak wygodnie i to mi odpowiada

Cytat:
Napisane przez aalexandria Pokaż wiadomość
Owszem, można, nie bronię. Ale jak się człowiek zakochuje co chwilę, po związku jednym, wstępuje w drugi to chyba nie jest singielstwo.
ojej, przepraszam, źle Cię zrozumiałam z tym zmienianiem statusu spojrzałam na to bardziej pod kątem byłam dłuuugo sama, ale teraz jestem w związku, ale widzę, że miałaś na myśli osoby, które non stop są w jakichś związkach, a między jednym a drugim takim związkiem mówią że są "singlami z wyboru". Zgadzam się w takim razie w 100% dużo jest takich osób, niestety. Jakby bycie samemu było czymś ujmującym, albo wręcz czyniło z nas osobę o statusie kaleki społecznego

co do hotelu to ciekawa oferta

Plan:
Droga do marzeń...
eternitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując