2012-08-11, 16:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz
Cytat:
Napisane przez myszkakinia
muszę się wyżalić
przed chwilą napisał do mnie DJ, z którym byliśmy umówieni na spotkanie, że termin na przyszły rok nieaktualny! Strasznie się wkurzyłam, bo próbowałam się tym kolesiem spotkać od dawna. Pierwszy raz dzwoniłam pod koniec lipca, powiedział, że ma wszystko wolne, że spokojnie żebym zadzwoniła na dzień, dwa gdy się będę chciała spotkać. Dzwoniłam, najpierw się mieliśmy spotkać we wtorek, później w czwartek.. W czwartek przełożył godzinę spotkania, zgodziłam się na inną, później w ogóle odwołał, że się nie wyrobi.. Chciał się spotkać dziś, to się umówiliśmy na dzisiaj, a on mi przed chwilą pisze że nieaktualne!!! Z jego winy ciągle przekładaliśmy, a na koniec nas olał :/ najgorsze jest to, że byłam na niego zdecydowana, dostałam namiary z polecenia, dobrze mi się z nim gadało przez telefon, wydawał się konkretny i profesjonalny :/
teraz nie wiem co zrobić.. najpierw gadaliśmy z zespołem, który grał 3 tygodnie temu u naszych znajomych, oni się zgodzili na dwa tygodnie przytrzymać nam termin.. Jutro ten czas mija. Ja się już bardziej nastawiłam na DJ'a, bo robimy małe wesele i koszt zespołu będzie stanowił 1/3 ceny sali.. 
|
To niepoważny ten DJ! Skoro wiedział, że w sprawie taiego terminu ma się spotkać, to nie powinien innym dawać go, tylko zatrzymać dla Was z racji tego, że pierwsi byliście! A nie macie innego DJ?
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
a w tv właśnie jest jakiś program "ach, co to był za ślub"  ze Steczkowską 
|
Ja wczoraj oglądałam ROMSKIE WESELA, tam dopiero maja balangi
|
|
|