2012-08-11, 22:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.
Cytat:
Napisane przez gazowane lody
będzieta ze mną oglądać mam talent od września? 
|
nieeee... fuj jak byl wojewodzki to szlo, teraz nie daje rady tego ogladac
Cytat:
Napisane przez kudlik_kk
OOOOOO ja już go wzrokiem nieraz pozbawiłam odzienia i dotykałam po tym bossssskim ciele!!!!!! 
|
to teraz przerzuc sie na czyny 
Cytat:
Napisane przez asik1503
grube imprezy, które pozwalają zapomnieć, że starość nie radość... zęby się sypią, zdrowie szwankuje a chłopy mimo, że super ciacha to jakieś niekumate xD aż osiwieć można a co za tym idzie trzeba inwestować w farby do włosów  po ok 500 postach jestem obszczana po pachy ze śmiechu xD a za kolejne 4500 to chyba będą mnie reanimować  no ale idę walczyć dalej 
|
ty wariatko! naprawde to nadrabiasz?
Cytat:
Napisane przez asik1503
kudlik jakbyś założyła taką kiece to myślę, że by zapomniał gdzie miał zaglądać 
|

Cytat:
Napisane przez Kaaef
Przypomniało mi się coś.
Wczoraj usłyszałam od babci, że nie ładnie mi w nowej fryzurze  że woli, jak miałam u góry związane włosy i wtedy ładnie wyglądałam. Druga babcia i dziadek powiedzieli mi to samo. Że lepiej wyglądałam, jak miałam koczka na górze i bardziej pyzatą buzię  Normalnie się załamałam.
Czy wszystkie babcie są takie cofnięte?
Bo jakoś rodzicom, teściowej i całej reszcie się podobam. I sobie przede wszystkim wreszcie 
|
WSZYSTKIE!
Moja babcia mnie ostatnio rozbroila. jak zrzucilam troche i bylo widac, bo tak wysmuklalam, brzucha nie bylo widac to babcia do mnie 'ale cos nie widac zeby ciebie ubywalo nie? chyba dobrze sie powodzi' tak ze caly nastroj boski diabli wzieli. a teraz jak mi brzuch znowu wywalilo to za kazdym razem jak mnie babcia widzi i to jeszcze dobrze nie zdaze wysiasc z auta to babcia do mnie 'ale ty dziecko zmizernialas' 
Cytat:
Napisane przez magdaspring
dziewczyny czy używałyście może cos z durex( innego niz gumki) np. pianki albo żeli
|
ja unimil i moge polecic. ale z tych malych nawilzajacych bo teraz mam ten fioletowy rozgrzewajacy to tak mnie pi.pka pali, ze hohohoho 
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35839968]Maryś widzę jak zawsze napalona i tylko seks jej w głowie [/QUOTE]
no ja to zawsze szczegolnie jak mam @ wiec jak sie konczy to lepiej przede mna uciekac  
dobre bylo? 
przepraszam, znowu brzydko ucieklam ale nie mialam jak nawet napisac, bo mnie kuzynka zgarnela
a teraz siedze i tak mi sie chce ryczec, ze az sie boje zgasic swiatlo i polozyc do lozka..
|
|
|