Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Olejek rycynowy na rzęsy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-11, 23:39   #41
kasienka9040
Raczkowanie

GG do kasienka9040
Dot.: Olejek rycynowy na rzęsy

Cytat:
Napisane przez Caroll2302 Pokaż wiadomość
Moje rzęsy nie zareagowały na olejek :| denerwoała mnie ta mgła na oczach kiedy rano wstawałam więc stwierdzilam ze nie ma sensu stosowac skoro i tak nie ma efektów. Niedawno rzesy zaczęły mi wypadać i mialam wrazenie ze niedlugo zostanie mi ich tylko kilka wiec kupilam odżywke L'biotica i była o niebo lepsza w stosowaniu (bo jest gęstsza i ma wygodny aplikator) ale niestety tylko w stosowaniu bo jeżeli chodzi o działanie to też nie było widocznego rezultatu (oprócz tego ze przestały wypadać). Pomimo tego kupilam 2 kolejne opakowania na promocji :P rzęsy są po nim takie bardziej sprężyste i nie leci do oczu tak jak olejek rycynowy wiec warto wypróbować

A może po prostu moje rzesy są tak dlugie (a są BARDZO) , że juz nie da się ich bardziej wydłużyć i zagęścić? Sama nie wiem...
Możliwe, że są tak długie, aż nie można zauważyć różnicy A mgła na oczach się pojawia zazwyczaj przy nieodpowiedniej aplikacji. Może za dużo olejku zostawiałaś na rzęsach?

Różnego rodzaju odżywki też są dobre, lecz dla mnie olejek rycynowy to tańsza i także dobra opcja. Efekty w porównaniu np. do odżywki z Essence są zdecydowanie lepsze.

BLOG: http://kanakoriko.blog.pl
kasienka9040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując