Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-12, 00:41   #4885
sheryl
szeryfcio

Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
długo by pisać, może przy okazji jak się spotkamy to powiem
a zresztą pisac nie będę, bo to nie jest do opisania

i dla tych co czekają na Lilkę Kalicińskiej - jest smutna, o umieraniu i odchodzeniu najbliższych
spłakałam się nad nią nie raz już, a zostało mi jeszcze 80 stron
Mam nadzieję, że już niedługo sie spotkamy.

A ty możesz czytać drugi raz to samo? Ja nie, jak już wiem jak się skończy.

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Sheryl, pokaże jutro, bo właśnie mi bateria padła w lapku, a wstać mi się nie chce zresztą miałam zamiar dać link jak wybiorę konkretne, bo teraz w ulubionych mam chyba ze 20 pozycji
Jasne, pokaż nam już wybrany prezent.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Jolcia że też jej się z białym kolorem kojarzy... jutro spytam tża czy na niego działa czy nie do tej pory niedużo Avonowych komplementował...na pewno Incandessence,FAD,CHL Nuit i więcej nie kojarzę...
Jolcia pisała też, ze chłopakom się podobało. Natomiast Wronia nie kojarzę, żeby coś pisała o Perceive.

Tak, Viva jest ostra, ziołowa, potem mięknie i coś delikatnie słodkiego dochodzi mi do nosa, ale wciąż czuć te męskie nuty.

Ja jeszcze siedzę, bo mój też siedzi i samochody ogląda. I oglądam jednym okiem Kapitana Corelli, ale przy was to się nie da. Mój jest nastawiony na alfę romeo, szuka swojego ideału jeśli chodzi o wyposażenie i znalazł filmiki z jazdą w internecie na Tv Trwam . Nie spodziewał się, że w tej telewizji mają program motoryzacyjny i to jeszcze z samochodem szatana

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2012-08-12 o 00:43
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując