2012-08-12, 00:41
|
|
|
szeryfcio
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Cytat:
Napisane przez Buniat
długo by pisać, może przy okazji jak się spotkamy to powiem 
a zresztą pisac nie będę, bo to nie jest do opisania
i dla tych co czekają na Lilkę Kalicińskiej - jest smutna, o umieraniu i odchodzeniu najbliższych 
spłakałam się nad nią nie raz już, a zostało mi jeszcze 80 stron
|
Mam nadzieję, że już niedługo sie spotkamy. 
A ty możesz czytać drugi raz to samo? Ja nie, jak już wiem jak się skończy.
Cytat:
Napisane przez musso4
Sheryl, pokaże jutro, bo właśnie mi bateria padła w lapku, a wstać mi się nie chce  zresztą miałam zamiar dać link jak wybiorę konkretne, bo teraz w ulubionych mam chyba ze 20 pozycji 
|
Jasne, pokaż nam już wybrany prezent. 
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka
Jolcia że też jej się z białym kolorem kojarzy... jutro spytam tża czy na niego działa czy nie  do tej pory niedużo Avonowych komplementował...na pewno Incandessence,FAD,CHL Nuit i więcej nie kojarzę...
|
Jolcia pisała też, ze chłopakom się podobało. Natomiast Wronia nie kojarzę, żeby coś pisała o Perceive. 
Tak, Viva jest ostra, ziołowa, potem mięknie i coś delikatnie słodkiego dochodzi mi do nosa, ale wciąż czuć te męskie nuty.
Ja jeszcze siedzę, bo mój też siedzi i samochody ogląda. I oglądam jednym okiem Kapitana Corelli, ale przy was to się nie da. Mój jest nastawiony na alfę romeo, szuka swojego ideału jeśli chodzi o wyposażenie i znalazł filmiki z jazdą w internecie na Tv Trwam . Nie spodziewał się, że w tej telewizji mają program motoryzacyjny i to jeszcze z samochodem szatana 
Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2012-08-12 o 00:43
|
|
|