2012-08-12, 12:55
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
A teraz coś z mojej strony, widzę, że mój ulubiony wątek podupada
Moi dziadkowie(obydwoje żyją) mają duży jednorodzinny domek.Kiedy do nich przyjeżdżam, czasami musze zostać SAMA, a to zakupy, a to sprawy w urzędzie i inne. Zawsze dzieją się dzwine rzeczy :confused :.O ile wszystko mi wiadomo nikt tam nie umarł, ale dom jest bardzo bliziutko lasu(na szczęście jest małe sąsiedztwo innych ) więc to może jest powód.Gdy byłam mniejsza( powiedzmy 10 lat) nie przejmowałam się tym, włańczałam telewizor i komputer i malowałam coś.Ale zawsze czułam się nieswojo, a najgorsze było gdy miałam iść na górę .Teraz jak mam zostawać sama w domu, to shizy dostaję i tule się na kanapię i błagam, żeby jakiś dziwnych zjawisk nie było .
Czuje czyjąś obecność i chłód(chociaż to niby da się wytłumaczyć, ale jak się siedzi w pokoju w którym płonie ognisko w kominku a człowiekowi jest zimno, to ja legnę)
Nie wiem jak wy lubicie i chcecie mieć takie spotkania z duchami, ale ja stanowczo bym nie chciała  

Bosz 0.o przestraszyłam sie nie na żarty
Przyjrzyjcie się uważnie temu zdjęciu. Przedstawia ono sprawcę wypadku, przewiezionego do szpitala bezpośrednio po owych incydencie. Pod jego łóżkiem leży sobie spokojnie dziewczyna… którą przed kilkoma minutami zabił w wypadku. Legenda głosi, że owa zjawa jest kolekcjonerką dusz, która przychodzi do każdego, kto zobaczył to zdjęcie. Teraz już nie masz odwrotu - jedyną drogą by uwolnić się od klątwy, jest przekazanie tego zdjęcia kolejnym pięciu osobom. W przeciwnym razie najbliższej nocy zjawa upomni się o Twoją duszę, tak jak zrobiła to z kilkoma osobami w teksasie, którzy nie wysłali dalej tego zdjęcia. Wszystkie zostały znalezione rankiem martwe, a sekcja zwłok wykazywała atak serca. Więc nie czekaj, tylko bierz się szybko do roboty, by odpędzić klątwę jeszcze przed zmierzchem!
Edytowane przez BetiBowl
Czas edycji: 2012-08-13 o 15:45
Powód: boje się :|
|
|
|