2012-08-12, 21:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo wszystkie PMki to jedna rodzina, a już za rok wybije TA godzina :D PM2013 cz
Cytat:
Napisane przez melleczka
A co do prywatności i zaufania to już pisałam na czym wg mnie to polega. Polega to na tym, że nie chcemy być rozpoznane przez osoby nam znane w rzeczywistości (siostry, ciotki, kuzynki, koleżanki). Czyż nie tak? Bo jeśli jesteśmy w jakiejś prywatnej grupie (np. poczta czy ta Wasza na FB) to szanse na to, że moniczka okaże siędaleką koleżanką myszonki (porównanie zupełnie przypadkowe) są praktycznie zerowe). Dlatego nie wstawiamy zdjęć na głównym, ale myślę, że gdyby była poczta na jasno określonych zasadach, to nie byłoby problemów z dzieleniem się zdjęciami czy bardziej prywatnymi sprawami, przynajmniej ja tak uważam.
|
Co do poczty właśnie, to ja mam tylko nadzieję, że cokolwiek wyślemy na nią - tam zostanie. Nie będzie wysyłane innym osobom (oczywiście co innego pokazanie mamie, siostrze czy świadkowej - w sensie podoba mi się pomysł tej Wizażanki na ... (tu nazwa ), co o tym myślisz?) i nie pójdzie w świat. Żeby to po prostu było jasne
|