Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-13, 11:13   #729
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Furkoczące poślady wizażanki to pozycja bojowa do pogadanki. Wizażowe ploty cz.

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
M. to jest mój przyjaciel ze studiów. Ostatnio zaczęliśmy się do siebie zbliżać i zaczęłam czuć mięte.

Dzień dobry.
Ja za chwilkę jadę do biblioteki oddać książki, bo termin dzisiaj skończył się.
Wieczorkiem może do M. pojadę.

Na pewno wersję hiszpańską, dzisiaj będę ściągać drugą wersję. Od wczoraj też kocham ten film . Może z M. obejrzymy go.

Czegoś brakuje, nie da się tego opisać. Gdyby tylko dał znać, że jednak coś z tego będzie to bym inaczej podeszła. We wtorek powiedział, że nie jest pewien swoich uczuć, nie chce powiedzieć tak w ciemno by mnie potem nie zranić. Zrozum tu faceta
Przedstawia sprawe jasno wiec moze to jest ten w porzadku facet z gatunku wymierajacych co?

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;35861178]Cześć

CSP współczuję
Życzę Ci dużo zdrówka

Magdaspring chodzi Ci o jej zdjęcie w legginsach? Widziałam te zdjęcie i skomentuję to jednym słowem: masakra
Ma wielki tyłek

Lodówka to Twoja budda?

Callanthe jak tam? Zasnęłaś spokojnie?

Flav wszyscy widzieli spadające gwiazdy a ja wczoraj szybko usnęłam i nie widziałam

Kudlik powodzenia
Niestety nie przyśnił mi się mój przystojniak. Zamiast tego śnił mi się horror. Byłam w lesie i uciekałam przed mordercą. Oglądam za dużo horrorów

Legionistka mój były twierdził, że wizaż to sekta bab, które obgadują tylko facetów

Jaki dres mu kupiłaś? Ile Twój synek ma lat?
Przeprasza, ale nie pamiętam. Pewnie pisałaś wcześniej a ja zapomniałam

Lullaby super
Gratuluję pierwszego ząbka

Lodzik zimę poczułaś, że w płaszczu chcesz chodzić?

Maryś ile wytrzymałaś ostatnim razem na diecie?

Wiecie co? Ja właśnie dzisiaj przechodzę na dietę. Od teraz
Ostatnio za dużo ciasta jadłam

Wszyscy mnie częstowali ciastami, więc przyda mi się teraz dieta
Muszę zgubić kilka cm z moich bioder i ud [/QUOTE]

Ales nadrobila Ty tez z ta dieta? a ja chce miec cycki!

Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość
pierwsze zdjęcie 75kg
drugie zdjęcie 67,4kg

w 31 dni..

dzisiaj mam 71,8kg
no ale przestałam się odchudzać chyba w marcu także pół roku i wróciło prawie wszystko
gdzie przed wyjazdem na wakacje miałam jeszcze 68-69kg dopiero po powrocie mi tyle naleciało że to szok.. a to miesięczne jedzenie pizzy makaronów itd..
Eeeeee ale Ty fajnie wygladasz, co Ty chcesz od siebie?