Dot.: Ostateczny upadek telewizji - programy dla...idiotów
-pamiętniki z wakacji
-dlaczego ja
-trudna prawda
-sąd rodziny
-sędzia anna maria
-taniec z gwiazdami
-surowi rodzice
-top model
-rozmowy w toku
-woli i tysio na pokładzie
-rewolucja na talerzu (tutaj moja prywatna awersja bo dla mnie te kobiety powinny zamknąć się w piwnicy przez najbliższy rok żeby telewizja zapomniała o ich piskliwych głosikach)
-klub szalonych dziewic
to tylko cząstka szmirowartych szmir z tvnu... telewizja zalana jest g...nem brzydko mówiąc i odkąd mam cyfrową telewizję naziemną, to ubolewam.
polsat - 3/4 to szajs, tvn - 4/5 to szajs, na tvp1 i tvp2 bardzo rzadko leci porządny film, tvp kultura raz na jakiś czas... a potem programy się kończą. Jak się chce oglądać coś ciekawego czyli np discovery i tak dalej, to już niestety w naszym podstawowym polskim pakiecie się niczego nie znajdzie. No i telewizor stoi prawie nie używany. Chyba że wróżbitę Macieja, to jego sobie oglądam :P a jak już włączę to zazwyczaj leci tvn i coś tam w tle słysze np rozmowy w toku... Tragedia. Ubolewam zwłaszcza nad jedynką i dwójką, bo tam częściej niż na tvn leci coś fajnego ale tak czy siak - bardzo rzadko. To chyba kanały dla wszystkich i dla nikogo - bo o ile niby jest coś dla dzieci dorosłych i młodzieży to mam wrażenie że grupą docelową jest każdy i nikt. Ja tam dla siebie nigdy niczego nie znajdowałam, dla dzieci jakieś przygłupawe programy typu ziarno.
|