2012-08-13, 12:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLV - Włosy zapuszczamy, przedszkolne rymy składamy :D
Mi tez średnio się podoba bycie zaręczonym przez 7lat odczuwam potrzebę już lekką, żeby jakiś kolejny krok. Nie to, ze się znudziłam związkiem, Tżtem, ot po prostu jakoś tak. Mamy zamiar inaczej zorganizować święta itp, dotychczas spędzaliśmy je osobno, co niezbyt sie nam podobało. Wiadomo, że związek dla ludzi z zewnątrz będzie poważniej wyglądał właśnie jak się pojawią takie starania ze strony młodych też. U nas chyba powoli zaczynają łapać, bo jak Tz gdzieś jest zapraszany to ze mną. A jedna babcia to mam wrażenie, że nadal myśli, ze znajdę sobie kogoś wyższego 
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------
Podejrzewam, że jakbyśmy poznali się teraz to po 4,5 letnim związku już bylibyśmy po ślubie no ale ślub w wieku 20 lat, tak średnio Może po moim licencjacie się coś pomyśli, wszystko zależy od kasy. Bo brać ślub i być na utrzymaniu rodziców, Ale wspolne mieskzanie to zdecydowanie szybciej się nam szykuje.
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------
I co do tych licealnych związków, z mojego otoczenia zostaliśmy my i moja przyjaciółka. Reszta się porozpadała..
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------
Oni to w sumie jeszcze gimnazjalny związek
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post35348317 Wymianka 
Hula Hop
440/5000 minut
Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2012-08-13 o 12:50
|
|
|