Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-13, 13:25   #240
asiulka123
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
coraz więcej czytam o niezadowalających efektach po laminowaniu mi nawet nie chce się tego robić, olejowanie w zupełności mi wystarcza
u mnie tak samo oleje mi w zupełności wystarczają a poza tym tyle jeszcze zostało do wypróbowania nie lubię też trzymać długo masek na włosach a tu z tą żelatyną trzeba posiedzieć 45 minut

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Taka herbatka dostępna jest normalnie w aptece czy w jakiejś zielarni? ostatnio znowu wrócił do mnie tradzik, ze zdwojoną siła i nie wiem jak sobie z nim proadzic. Dobra jest ta herbata w smaku? Jak często ją trzeba pic? Najwyzej zatkam nos i przepije ;D
ja nie Party, ale odpowiem Bratka na pewno dostaniesz w aptece Jeśli chodzi o smak to powiem szczerze, że nie pamiętam bo dawno temu piłam, za czasów młodzieńczych Ja to generalnie wszystkie zioła chętnie wypijam i wszystko mi smakuje

Kupiłam dziś Regenerum w aptece i ciekawa jestem czy zadziała na moje skórki W środę sobie zaaplikuję

Edytowane przez asiulka123
Czas edycji: 2012-08-13 o 13:26
asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując