Wątek
:
Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-08-13, 19:32
#
3670
Asiuuuuula
Zakorzenienie
Dot.: Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum
Cytat:
Napisane przez
joanat
Mam nieśmiałą propozycję, aby wprowadzić obowiązek zrobienia i dodania do wątku przez Organizatorkę jednej fotki atomków PO zabezpieczeniu ich taśmą. Już dwukrotnie spotkałam się z atomkami zupełnie niezabezpieczonymi taśmą, co oczywiście każdorazowo spowodowało rozlanie się części perfum do koperty
Gdy zapisuję się na kilka ml mojego ukochanego zapachu, to każdy z tych ml jest dla mnie ważny (i za każdy przecież płacę), więc naprawdę przykro jest otwierać taką mokrą w środku od utraconych kropelek kopertę... Nie twierdzę oczywiście, że dziewczyny zrobiły to specjalnie, na pewno po prostu zapomniały zakleić atomków, ale gdyby do Regulaminu dodać obowiązek udokumentowania tego faktu za pomocą zdjęć, to na pewno każdy by o tym siłą rzeczy pamiętał
Moim zdaniem obowiązkiem każdej organizatorki powinno być zabezpieczenie parafilmem, taśma teflonową czy inną izolacyjną
. Wysyłanie bez takiego zabezpieczenia jest nierozsądne. Ale nie zgodze się z udokumetowaniem na zdjęciach bo bardzo często wystarczy taki atomek owinąć taśmą izolacyjną na gwincie przed zakręceniem atomizera a tego juz na zdjęciach nie będzie widać
. No i dodatkowa robota
.
Rzadko zdarzaja się wycieki ale jednak się zdarzają...
Ja chyba nie dostaję niezabezpieczonych odlewek
Asiuuuuula
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Asiuuuuula
Znajdź więcej postów Asiuuuuula