2012-08-13, 19:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Cytat:
Napisane przez martusia26
Colds to ja też poprosze o dopisanie imienia mojej małej - Pola. Dziękuję 
|
Dopszę. 
Cytat:
Napisane przez martusia26
Nie no nie nadrabiam bo stresa mam przed wizytą. Skupić się nie mogę. Colds użycz trochę swojego relanium 
|
Ano zostało mi kilka tabletek, więc możemy się pohandlować 
Cytat:
Napisane przez tamlin111
A może usunąć to co nie potrzebne, te pieluszki tanie, wyprawki, kalendarze ciąży - zostawić jeden, w sumie chyba każda ma w swoich zakładkach ulubiony.
|
Nie widzę problemu, ale to muszą być propozycje od innych mamuś też. Sama nie chcę decydować 
Cytat:
Napisane przez maggie123
Ciekawe jak Asiulka...
|
Brak informacji 
Cytat:
Napisane przez adunia89
Aaale miło Dziewczyny 
U mnie też czas zasuwa. Jutro już 5 miesięcy od urodzenia Amelki, nie wiem nawet kiedy to zleciało.
Trochę wypoczęłam, uciekłam do Chorwacji się zresetować, od września trochę pracy tłumaczeniowej na targach u mnie w mieście, a potem powrót na ostatni rok na uczelnię.
Podglądam Was często na mailu, miałam się nawet ujawnić, ale nie ma co pokazywać, Wasze brzuszki najlepsze 
No i czekam na październik na staranka, ale chyba nie wytrzymam i uderzymy z TŻtem już we wrześniu 
|
W takim razie kciuki i fluidy przesyłam! :czary: 
Sojka - 
Cytat:
Napisane przez elena_100
|
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89
O 17.50 na swiat przyszedl jasiu 3150g i 53 cm szczescia zaraz wstawie zdjecie
|
O jasny gwint!!! Gratulacje!!! 
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25
Ja nie umiem na forum wstawic zdjecia ale jak ktos umie to niech wrzuci z maila na forum Konczita sie nie obrazi
|
Piękna! I jakie włoski
|
|
|