Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-13, 19:10   #2684
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez Ainnel Pokaż wiadomość
Jutro umyję włosy czymś innym niż Facelle, chociaż nie wiem, co miałoby mnie w nim podrażnić. Tak samo w Saponicsie - do tej pory żadna wcierka, nawet na alkoholu, nie zrobiła mi krzywdy .

Zobaczymy, może to jeszcze coś innego, chociaż nie bardzo mogę skojarzyć, co mogłoby to być.
Wiesz, reakcja pseudoalergiczna może się włączyć później - mi po 4 miesiącach używania BD na przykład.
Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
a warto tej cysteiny używać?
zapach mi nie przeszkadza, bo psikacz bylby "po domu" przed myciem albo pod olej.
a próbowałaś używać miodu do psikacza? nie wiem czy on nie spowoduje zastygniecia mieszanki i czy przez spray "przejdzie"?
Ile soku z aloesu/wody wlewacie jako bazy i czy normalnie w pokoju trzymacie spray czy np. w lodówce? Chyba nic mu nie będzie w temp pokojowej?
Przepraszam za tyle pytań, ale własnie przez to, że dla mnie to wszytko jest skomplikowane ile czego dodać, to tyle miesięcy nie robiłam psikacza tylko samym sokiem z aloesu moczyłam włosy...

przy następnej masce użyję spiruliny, bo stoi jeszcze nieotwarta :ściana:
Możesz dać niewiele miodu, a cysteina to fajna rzecz. Bez konserwy trzymaj w lodówce.
Może podasz orientacyjne proporcje, w jakich chcesz zrobić psikacz? Prościej będzie coś doradzić
Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
nie, szampon
Mocny oczyszczacz, może podsuszyć.
Cytat:
Napisane przez madziula199090909090 Pokaż wiadomość
Podbijam.
Żel Gorvita w d/s na moje oko Cię spuszył.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora