Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-13, 19:19   #1641
wibovit
Raczkowanie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8

Piszę, bo chyba potrzebuję jakiegoś głosu rozsądku.

Współżyłam w 11,12 i 14 dniu cyklu, prawdopodobnie były to dni płodne, bo zauważyłam charakterystyczny, ciągnący się śluz. Jednak miesiączki mam nieregularne, od 26 do 37 dni.

Dwa pierwsze stosunki były z prezerwatywą, w dodatku wytrysk był poza mną. Kolejne dwa stosunki były z globulką plemnikobójczą patentex oval i prezerwatywą, a jeden z nich skończył się we mnie, lecz mój partner gdy poczuł, że doszedł, szybko ze mnie wyszedł, nie przytrzymał prezerwatywy, ale była ona nadal na swoim miejscu. Za każdym razem z prezerwatywą wszystko było raczej w porządku.

Kilka dni później zauważyłam w okolicach pochwy gęsty, biały, grudkowaty śluz i czułam swędzenie. Trwa to drugi dzień. W dodatku dzisiaj zauważyłam na bieliźnie ślady krwi, nie jest tego dużo. Obecnie jestem w 18 dniu cyklu.
Nigdy tak nie miałam i zaniepokoiło mnie to, zwłaszcza, że dopiero zaczęłam współżycie i już włączył mi się stres, czy aby wszystko było w porządku. Chociaż z partnerem raczej uważaliśmy podczas stosunków.

Czego to mogą być objawy? Mam się przejmować czy raczej wrzucić na luz?
wibovit jest offline Zgłoś do moderatora