2012-08-13, 20:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Cytat:
Napisane przez Katee27
Dziś emocje nie mają końca.Moja wizyta też taka była...
Mianowicie mogę zostać sierpniową mamusią  ,bo od 26.08 odstawiam stopniowo leki i się stresuje,bo myślałam,że najwcześniej to na początku września,ale ufam mojemu ginkowi.Mówi,że mały będzie już ważył ze 3kg i dam rade,a ja mam takiego stresa,że to kwestia 2tygodni mnie przeraża,no chyba,że nie pójdzie tak szybko jak u Konczity po odstawieniu.
Pobrał mi dziś wymaz na paciorkowca,zapłaciłam 50zł!Wy też tak dużo za to płaciłyście?
I następna wizyta 3 września o ile wytrwam w dwupaku...
A ciekawe jak Iwonka po wizycie?
|
Katee27 spokojnie, 2 tygodnie przed terminem to też donoszony maluch a sierpień to piękny miesiąc
Asiulka, gratulacje!!! Jaś jest przesłodki
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25
Zapraszam na maila 
|
jejku.. I Adusia wcale nie wygląda na 2,5 kg kruszynkę. A minka - pierwsza klasa. Ciekawskim ciotkom wizażowym język pokazała
w takim tempie to za tydzień będziemy już w 8 części
Cytat:
Napisane przez tamlin111
Wiadomość od Iwonci81:
Jest w szpitalu pod kroplówką bo ma skurcze. Dostała zastrzyk na płucka małego. U gina Jej ciśnienie skoczyło 170/110 więc biegiem do szpitala. Wszystkie Was pozdrawia.
|
kolejna....
Iwoncia to się nakręciła nowinami...
Nogi zaciskaj, bo jeszcze nie czas na Was. I wracaj do nas w dwupaku!
Cytat:
Napisane przez Katee27
Patrz,akurat nikt się nie wypowiada w tej kwestii a myślę,że jeszcze kilka dziewczyn z wątku powinny mieć dostęp do maila,np.katiem,aaliyah,...Które dużo się wypowiadają a ich nie kojarzymy z wyglądu.Ale chyba nie mi o tym decydować...
|
jestem za
Cytat:
Napisane przez Katee27
Raczej nie,tu jeszcze Sojka,maggie,colds,..one maja pierwszeństwo 
Bardzo ładnie wyglądasz w tej ciąży 
|
Ciekawe jak Sojka?
po dzisiejszym dniu też już bym chciała mieć maluszka przy sobie...
ciekawe co jutro powie gin
BTW na ostatniej wizycie coś wspominał, że przy kolejnej tj. jutro da mi moją kartę. Kartę ciąży oczywiście mam zawsze przy sobie więc jemu chyba chodziło o całą historię ciąży? DObrze myślę, czy coś sobie ubzdurałam?
Cytat:
Napisane przez kajaja
Asia gratulacje!!!
witamy Jasia"*
Iwoncia trzymam kciuki
prosze o wpisanie mi na pierwszą strone JULITA ZUZANNA
|
a jednak Julitka - ładnie
To moja Zuzia będzie na razie jedyną w naszym klubiku 
Cytat:
Napisane przez colds
Z tego całego zamieszania wróciły mi skurcze 
|
nie gadaj!
mi też coś brzuch mocno twardnieje i przechodzi po chwili i to też chyba skurcze ale nie boli nic
|
|
|