Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-08-13, 20:49   #528
Katee27
Zadomowienie

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Dopisane

Co do mejla to myślę, że można powierzyć hasło dziewczynom aktywnie udzielającym się od kilku wątków.
To może zrobić listę komu?czy która chce i jest z nami i się udziela często?

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Byłam właśnie u Makowskiego i uwielbiam faceta ale jak go nie lubić, skoro same dobre wieści przekazuje?już mnie zaprosił na wizytę w kolejnej ciąży i pamiętał, jak byłam u niego na połówkowym, czym mnie bardzo zaskoczył ogólnie wrażenie we mnie wywołuje bardzo pozytywne

zdjątko jutro wrzucę, bo dziś jak próbuję zrobić zdjęcie zdjęcia przy świetle z lampy to mi się naświetla i słabo widać, przy dziennym świetle zrobię i wtedy wrzucę oki?
Ja też się nieraz zastanawiałam jak oni pamiętają każdą pacjentke i jej historie ciążymają dobrą pamięć.Lewczuk tez super lekarz,mogę polecić

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość
Dziś takie emocje na wątku, że nikt nie zwraca uwagi na takie pierdoły jak dostęp do maila A dziewczyny tym bardziej powinny mieć hasło

I super zdjęcie! Faktycznie ładnie widać buźkę Mam nadzieję, że też będę miała takie foto, bo to świetna pamiątka
Zwracają,zwracają i też podzielają moje zdanie,więc myślę,że Tobie już mogę wysłać,tymbardziej,że znamy Ciebie(i tzta) i udzielasz się teraz częściej.Nikt nie będzie miał nic przeciwko???

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
Jaki sliczny Jasio! Gratulacje!
A w ktorym tygodniu Asiulka byla?
Asiulka już donoszona,chyba 38t.zaczęła

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora