|  2012-08-13, 20:49 | #528 | 
	| Zadomowienie 

| 

Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!

To może zrobić listę komu?czy która chce i jest z nami i się udziela często?Cytat: 

| 
					Napisane przez colds  Dopisane    
Co do mejla to myślę, że można powierzyć hasło dziewczynom aktywnie udzielającym się od kilku wątków. |  

Ja też się nieraz zastanawiałam jak oni pamiętają każdą pacjentke i jej historie ciążyCytat: 

| 
					Napisane przez lidka0308  Byłam właśnie u Makowskiego i uwielbiam faceta   ale jak go nie lubić, skoro same dobre wieści przekazuje?  już mnie zaprosił na wizytę w kolejnej ciąży i pamiętał, jak byłam u niego na połówkowym, czym mnie bardzo zaskoczył ogólnie wrażenie we mnie wywołuje bardzo pozytywne

zdjątko jutro wrzucę, bo dziś jak próbuję zrobić zdjęcie zdjęcia przy świetle z lampy to mi się naświetla i słabo widać, przy dziennym świetle zrobię i wtedy wrzucę oki? |   mają dobrą pamięć.Lewczuk tez super lekarz,mogę polecić  

Zwracają,zwracają i też podzielają moje zdanie,więc myślę,że Tobie już mogę wysłać,tymbardziej,że znamy Ciebie(i tzta) i udzielasz się teraz częściej.Nikt nie będzie miał nic przeciwko???Cytat: 

| 
					Napisane przez Coco_Blanco  Dziś takie emocje na wątku, że nikt nie zwraca uwagi na takie pierdoły jak dostęp do maila    A dziewczyny tym bardziej powinny mieć hasło    
I super zdjęcie! Faktycznie ładnie widać buźkę    Mam nadzieję, że też będę miała takie foto, bo to świetna pamiątka   |  

Asiulka już donoszona,chyba 38t.zaczęłaCytat: 

| 
					Napisane przez spioszka  Jaki sliczny Jasio! Gratulacje!A w ktorym tygodniu Asiulka byla?
 |  

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
 | 
	|     |  |