Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2
Dusia fajnie,ze wszystko u was w[porzadku do przodu idzie;-)
Ola sliczna i jakie loczki ma fajne jak bylam mala to ogladalam taki serial "siódme niebo"czy jakos tak tam byla taka mala dziewczynka ktora Olcia mi przypomina
faktycznie wyglada na starsza
to mowisz ze mlody szaleje....;D;D;D;D
oboz musial byc super
ja na pierwszy pojechalam jak mialam 7 lat pozniej juz jezdzilam co roku bo sama chcialam, z tym ze na pierwszy jechala ze mna kuzynka
My wczoraj niedobor kredek uzupelnialysmy biedronkowymi zakupami,wiec mloda jeszcze oczu nie otworzyla dobrze a juz "pisiam,pisiam"
fajne sa te wykrecane reski -9,99 kosztuja,mieciutkie nie lamiace sie-dzisiaj pojde jej jeszcze jedne kupic.
Do tego szal bo tw do twarzy tez wzielam, lipne sa tych nie polecam no ale juz po fakcie...
bambino tylo te krotkie swiecowki po 5 zeta sa..
Mego to np jak cos do niego mowisz to on nie reaguje zupelnie,ze piszesz ze nie wiesz czy rozumie czy nie...?